Månadens Testagram

Januari 2016

450Allevo
Allévo bars

Allévo Weight Control bars är praktiska och goda måltidsersättningar för viktkontroll. Barerna är berikade och innehåller cirka 30% av dagsbehovet av vitaminer och mineraler. De har också ett högt innehåll av protein och kostfiber. Om man vid en energibegränsad kost ersätter en måltid bidrar det till att bibehålla vikten efter viktminskning och om man ersätter två måltider bidrar det till att gå ner i vikt. Allévo bars finns i tio olika smaker och passar bra som t.ex. en lättare lunch, ett mellanmål eller i samband med träning och ger dig full kontroll över ditt kaloriintag.

Alloévos produkter hittar du bland annat på ICA, COOP, Axfood, Bergendahls, Apotek, Hälsofackbutiker, Rusta, Ö&B, Gekås samt diverse Internet-webbshoppar.

Testagram’s grundare Mari-Linn om produkten:
Allévo barsDet kommer alltid stressiga dagar då man önskar att man har något snabbt, lätt och gott att äta. En bar i handväskan är lösningen på allt. Allevos bars fungerar som måltidsersättning för viktkontroll, men passar även som t.ex. en lättare lunch, ett mellanmål eller i samband med träning. Dessutom får du full kontroll över ditt kaloriintag. Barerna kommer i tio olika smaker. I denna box får du antingen Salty Liquorice, Dark Chocolate eller Blueberry. #allevo

Rek.pris: 21 kr

Hemsida
Facebook
Instagram

< Tillbaka