Månadens Testagram

Januari 2016

450LDB
LdB Vitalizing, LdB Hydra Sensitive eller LdB Hydrating lotion

LdB Vitalizing lotion med silke hjälper glanslös hud att återfå sin lyster och ger en silkeslen känsla. Lotionen innehåller vårdande vegetabilisk olja och går lätt in i huden. Vitalizing har en lekfull doftkombination av luktärt, frukt och liljekonvalj balanserad med en hint av ren mysk.

LdB Hydra Sensitive lotion med lugnande aloe vera och canolaolja är en effektiv återfuktande lotion som passar känslig hud. Lotionen innehåller vårdande vegetabiliska olja och går lätt in i huden. Hydra Sensitive har en frisk doft av krispigt äpple, len persika och jasmin.

LdB Hydrating lotion med pärlextrakt är en vårdande och återfuktande och gör din hud mjuk. Lotionen innehåller vårdande vegetabilisk olja och går lätt in i huden. Hydrating har en härligt fräsch och söt doft inspirerad av vatten och sommar. Frisk bergamott blandas med solkyssta vita blommor och en not av sandelträd.

Testagram’s grundare Mari-Linn om produkten:
LdB Vitalizing, LdB Hydra Sensitive eller LdB Hydrating lotionEn hudlotionserie utan parabener med lekfulla dofter, som godis för huden. Den är dermatologiskt testad, och gör normal till torr hud sammetslen. Jag kan inte sluta att lukta på händerna efter att ha använt krämen. De doftar underbart av sommar, och jag får härliga känslor i kroppen. Och den nariga huden blir dessutom len! #LdBsverige #förtrollandedoft

Rek.pris: 39 kr

Hemsida
Facebook
Instagram

< Tillbaka