Månadens Testagram

Januari 2017

0117_calientel
Caliente – Ginger Lime Chili

Caliente är en ny sorts dryck med chilihetta och enligt oss världens bästa alkoholfria drink. För chili stimulerar hjärnan på samma sätt som alkohol och frisätter endorfiner, vilket i sin tur ger en endorfinkick. (Fast utan baksmällan, förstås).

Caliente har utsetts till världens bästa dryck (World Beverage Innovation Awards), är lagom söt och smakar som inget annat. Och den är förstås ekologisk, helt naturlig och gjord i Sverige.

Godast är den iskall!

Testagram’s grundare Mari-Linn om produkten: Caliente – Ginger Lime Chili – Den heta drycken Caliente är en juice med chilihetta. Helt naturlig, ekologisk och handgjord i Sverige. Chili stimulerar hjärnan på samma sätt som alkohol och frisätter endorfiner, vilket i sin tur ger en endorfinkick. Calienta har utsetts till världens bästa dryck på World Beverage Innovation Awards. Godast är den iskall!
#drinkcaliente

Rek.pris: 25 kr
Caliente – Ginger Lime Chili hittar du i välsorterade livsmedelsbutiker, Pressbyrån, 7-Eleven, urbana caféer och via webshoppen: https://tictail.com/dashboard/store/caliente/home

Hemsida
Facebook
Instagram

< Tillbaka