Månadens Testagram

Maj 2017

nivealotionmaj2017l
NIVEA Oil In Lotion

Nya NIVEA Body Oil in Lotion – en kroppslotion berikad med olja och härliga dofter som ger en upplevelse för alla sinnen. NIVEA Oil in Lotion-serien består av tre produkter med vårdande oljor som effektivt tar hand om huden från djupet och ger intensiv fukt i upp till 24 timmar.

Varje produkt har dessutom sin egen doftprofil för en härlig sinnesupplevelse när du smörjer in dig. NIVEA Oil in Lotion finns i tre olika varianter: Rose & Argan Oil med doft av rosor och liljor och med arganolja som gör huden mjuk och följsam; Vanilla & Almond Oil som ger en varm och lugnande effekt med toner av vanilj, och Cherry Blossom & Jojoba Oil med jojobaolja och inslag av citrus. NIVEA Oil in Lotion absorberas snabbt av huden och gör den mjuk, len och väldoftande

Testagram’s grundare Mari-Linn om produkten: – En ny kroppslotion berikad med olja och härliga dofter som ger en upplevelse för alla sinnen. NIVEA Oil in Lotion-serien består av tre produkter med vårdande oljor som tar hand om huden från djupet och ger intensiv fukt i upp till 24 timmar. Du blir mjuk, len och väldoftande. Kommer i dofterna Vanilj, Rose eller Cherry Blossom.
@NIVEAsverige #NIVEAOilInLotion #BodyLotionCherryBlossom #NYHET

Rek.pris: 62 kr
NIVEA Oil In Lotion hittar du dagligvaruhandeln och special trade-butiker.

Hemsida
Facebook
Instagram

< Tillbaka