Månadens Testagram

Juni 2017

1706_grummel
Grumme Vips Städservetter

Grumme Vips Städservetter
Med Grummes nya fuktiga städservetter blir städningen snabb, hygienisk och smidig- och lite roligare helt enkelt. Grummes städservetter är gjorda av 100% förnybar cellulosa, som bryts ner lika snabbt som ett bananskal och kan slängas i matkomposten. Så att du kan göra rent med rent samvete.

Städservetterna finns i två varianter − en för kök och en för badrum, och är till för engångsbruk. Städservetter för kök tar effektivt bort fett, fläckar, smulor och matrester, medan städservetterna för badrum är anpassade för att samla upp t.ex. hår och damm. Båda städservetterna är dermatologiskt testade och har en mild och fräsch Grumme doft.

Testagram’s grundare Mari-Linn om produkten: – Med Grummes nya fuktiga städservetter blir städningen snabb, hygienisk, smidig och lite roligare. Grummes städservetter är gjorda av 100% förnybar cellulosa, som bryts ner lika snabbt som ett bananskal och kan slängas i matkomposten. Finns i två varianter; kök – för att ta bort fett, fläckar, smulor och matrester samt badrum – anpassade för damm och hår. Dermatologiskt testade.
@grumme.sverige #grummevips #grumme #kompostbar #miljövänligt

Rek.pris: 29 kr
Grumme Vips Städservetter hittar du på ICA, Coop och Willys.

Hemsida
Facebook
Instagram

< Tillbaka