Månadens Testagram

Augusti 2017

1708_fazerlsp
Fazer – LAKRITSI ORIGINAL

Svenskarna gillar lakrits!

Fazer har en lång historia inom lakrits och startade sin lakritstillverkning redan 1928. Sedan dess har både den goda smaken och förpackningsdesignen vunnit anseende och uppskattats.

En av favoriterna i lakritsportföljen är de fyllda lakritsstängerna som har funnits ända sedan 1970-talet.

Idag tillverkas alla Fazers lakritsprodukter i vår fabrik i Villmanstrand.

Vårt mål är att uppnå samma mjuka textur och känsla som gamla tiders lakrits även om den tillverkas med ny modern teknik och metoder. Tillverkning av lakrits är ett hantverk som kräver stor kunskap och känsla för detaljer. Hemligheten bakom högkvalitativ lakrits kräver handpåläggning i alla detaljer.

Strukturen och smaken uppnås genom exakt rätt blandning av vete, socker och lakritspulver som kokas och blandas i exakt rätt temperatur. Processen är väldigt temperaturkänslig och till och med ingrediensernas och rummets temperatur vid tillverkningstillfället kan påverka smaken på den färdiga produkten. Därför ställer Fazers lakritsexperter in receptet manuellt för varje enskild produktionsomgång som tillverkas för att optimera slutresultatet.

Produkterna innehåller inga onödiga tillsatser, de är gelatinfria och smaksatta med naturliga aromer!

Testagram’s grundare Mari-Linn om produkten: – Svenskarna gillar lakrits! Fazer har en lång historia inom lakrits och startade sin lakritstillverkning redan 1928. Produkterna innehåller inga onödiga tillsatser, de är gelatinfria och smaksatta med naturliga aromer. @fazersverige #fazerlakritsi

Rek.pris: 3:90
Fazer- Lakritsi Original hittar du hos Ica, Coop, Hemköp, Willys, Citygross och det flesta butiker inom servicehandeln.

Hemsida
Facebook
Instagram

< Tillbaka