Månadens Testagram

September 2017

0917_bonaqual
Bonaqua – Mango/Acai

Bonaqua mango/acai bjuder på en uppfriskande och modern smak av exotisk mango i kombination med acai-bär. Acai-bäret är ett så kallat superbär som är rik på antioxidanter, fibrer, C-vitamin och kalcium. Acai är frukten kommer från Acaipalmen som växer framförallt i Sydamerika och liknar till utseendet ett stort blåbär med gult eller vitt fruktkött.

Bonaqua Mango/acai finns i storleken 500ml PET och innehåller 2% fruktjuice för en naturlig smakupplevelse. Precis som resten av Bonaqua familjen tappas och buteljeras vattnet vid en källa som heter Hanveden i Södermanland.

Bonaqua 500ml finns även i smakerna Päron, Citron/Lime, Hallon/Björnbär, Citron/Fläder, Naturell och Stilla. Alla Bonaqua 500ml säljs i PlantBottle flaskor – en flaska bestående av 50% återvunnen plats, upp till 15% växtbaserad plats och ca 35% av ny plast. 100% av flaskan kan återvinnas

Testagram’s grundare Mari-Linn om produkten:Bonaqua Mango/Acai – Bonaqua mango/acai bjuder på en uppfriskande och modern smak av exotisk mango i kombination med acai-bär. Acai-bäret är ett så kallat superbär som är rikt på antioxidanter, fibrer, C-vitamin och kalcium. Acai är frukten som kommer från Acaipalmen och liknar till utseendet ett stort blåbär med gult eller vitt fruktkött.
#bonaqua

Rek.pris: 23 kr
Bonaqua hittar du i service- och dagligvaruhandeln hos bland annat SF, Reitan, Frasses, Subway m fl och Axfood Bergendahls/Citygross samt Coop.

Hemsida
Facebook

< Tillbaka