Månadens Testagram

Oktober 2016

lenorgoldl
Lenor Gold Orchid

Att plaggen håller sig fräscha och väldoftande genom hela dagen är något många upplever som viktigt vid val av sköljmedel. Detta har Lenor tagit fasta på och utvecklat ett nytt sköljmedel som tack vare sin unika doftteknologi ger kläderna en mer långvarig doftupplevelse. Liksom parfym har Lenor en sammansättning av toppnoter, mellannoter och basnoter. När plaggen under dagens lopp utsätts för friktion, frigörs dessa doftnoter gradvis, så att plaggen behåller den fräscha, nytvättade doften länge och du kan känna dig bekväm i dina kläder genom hela dagen.

Lenors Parfumelle kategorin– håller den nytvättade doften 7 gånger längre än de mildaste Pure Care dofterna. Med Lenor Parfumelle serien kan du förvandla vardagliga sysslor till en sensorisk upplevelse. Dess sofistikerade multisensoriska doftupplevelser är inspirerade av de senaste trenderna. Dessutom har detta sköljmedel utvecklats för att vårda, berika och bidra till att bevara tyget från dag ett, med Anti-Age3 teknologin som hjälper till att skydda från uttöjning, färgblekning och att tyget nopprar, för att få kläderna att se vackra ut längre tillsammans med en oemotståndlig doft. Lenor Gold Orchid 550 ml är en sofistikerad och inbjudande doftvariant med krämiga vaniljtoner samt dyrbara exotiska orkidé- och mimosa blommor. Denna förföriska doftkombination har uppfriskande och sensuella egenskaper.

Testagram’s grundare Mari-Linn om produkten:
Lenor Gold Orchid
– Lenor har utvecklat ett sköljmedel som gör att doften håller längre och med Anti-Age3 teknologin hjälper det till att skydda din plagg från uttöjning, färgblekning och att tyget noppar. Låt dina kläder vara vackra längre och dofta ljuvligt. #enbravardagförlivet

Rek.pris: 24:50
Lenor Gold Orchid hittar du i dagligvaruhandeln. Din donation är 1:50/ flaska

www.bravardag.se

< Tillbaka