Månadens Testagram

Oktober 2016

alicia-wikander-bandl
ROSA BANDET

Bär ditt rosa band för den du älskar! Oscarsbelönade skådespelerskan Alicia Vikander har designat årets rosa band!
”För mig är rosa bandet en symbol för en gemenskap som ger hopp om att det är möjligt att bli frisk. Att köpa det rosa bandet kan kännas som en droppe i havet. Men många små droppar blir tillsammans en kraftfull våg, ett viktigt bidrag till den forskning som gör att färre drabbas och fler överlever cancer. Det vill jag visa med min design.”
Syftet med kampanjen är att finansiera forskning, sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer, samt bedriva påverkansarbete.
Årets rosa band – formgivet av Alicia – kostar 30 kronor och finns hos ICA, Lindex och Apotek Hjärtat. Varje band kostar mindre än tre kronor att tillverka, resten går till Cancerfonden.

Testagram’s grundare Mari-Linn om årets Rosa Band – Oscarsbelönade skådespelerskan Alicia Vikander har designat Cancerfondens rosa band i år. Genom att köpa det rosa bandet bidrar du till att finansiera svensk cancerforskning och öka medvetenheten om bröstcancer. Läs mer: cancerfonden.se/rosabandet Bär ditt rosa band för den du älskar! #enbravardagförlivet #rosabandet

Rek.pris: 30 kr
Årets designade Rosa Band hittar du hos ICA, Lindex och Apotek Hjärtat. Din donation 30 kr/ Rosa Band

www.cancerfonden.se/rosabandet

< Tillbaka