Månadens Testagram

Oktober 2017

1017_santamarial
Santa Maria Indiska Cookingsåser –
Tikka Masala, Korma eller Curry Madras

Tikka Masala Cooking Sauce – En krämig, mediumstark sås med alla smaker från en klassisk Tikka Masala: ingefära, koriander och kardemumma. Såsen innehåller bitar av tomat och lök.

Våra grytbaser gör det ännu enklare för dig att laga god mat. Med Tikka Masala Cooking Sauce har du snabbt en smakrikt kryddig, men ändå mild, indisk favoriträtt på nolltid. Tillsätt bara kyckling! En flaska räcker till 4 portioner.

Curry Madras Cooking Sauce – Den här såsen har den perfekta smaken av klassisk gul curry med kryddor som koriander, bockhornsklöver och gurkmeja. Såsen är krämig och har bitar av lök. Tillsätt bara halloumi och kikärter.

Använd våra grytbaser till en snabb och lättlagad middag med alla de rätta smakerna. En flaska räcker till 4 portioner.

Korma Cooking Sauce – Mild kormasås med kokosmjölk och indiska kryddor som koriander, kardemumma och gurkmeja. Såsen är krämig med bitar av lök.

Använd Korma Cooking Sauce för att snabbt och enkelt servera en mild och krämig indisk rätt. Tillsätt bara kyckling eller lamm till grytbasen och du är i stort sett klar. En flaska räcker till 4 portioner.

Testagram’s grundare Mari-Linn om produkten:Santa Maria Indiska Cookingsåser
Santa Marias grytbaser gör det ännu enklare för dig att laga god mat. Använd våra grytbaser till en snabb och lättlagad middag med alla de rätta smakerna. En flaska räcker till 4 portioner. Till Tikka Masalan kan du tillsätta kyckling, till Curry Madras tillsätta Halloumi och kikärtor och till Korma kan du tillsätta kyckling eller lamm. Underbara indiska smaker!
#santamariasverige @santamariasverige

Rek.pris: 30 kr
Santa Maria Indiska Cookingsåser hittar du i dagligvaruhandeln.

Hemsida – Tikka Masala
Hemsida – Curry Madras
Hemsida – Korma
Facebook
Instagram

< Tillbaka