Så fungerar Testagram

Testagram är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka spännande produktnyheter som lanserats i detaljhandeln för endast 99 kronor/box inklusive frakt. Ett bekvämt och roligt sätt att vara nyfiken, pröva nytt och utmana gamla vanor.  Boxen kommer successivt att anpassas efter din personliga profil. Pausa eller avsluta din prenumeration utan uppsägningstid.

ny_icon1

1. REGISTRERA DIG

Registrera din prenumeration genom att fylla i din personliga profil här.

* * *

Registrera dig senast den 31 januari 2018 för att få januariboxen. Om du hellre vill att februariboxen ska bli din första box meddela vår kundsupport. 

Vi garanterar att boxens värde kommer att vara minst 150-250 kr.

Testagram kommer ut en gång per månad med uppehåll i juli. Ditt betalkort debiteras endast de månader Testagramboxen levereras.

För att kontrollera att ditt betalkort fungerar reserverar vi 99 kronor på ditt kort vid registreringen. Aktivering av prenumerationer sker löpande och debitering av reservation sker om en Testagrambox skickas i annat fall släpper banken reservationen inom 5-7 bankdagar.

För att inaktivera eller avsluta din prenumeration, logga in på ”Min sida” med din e-mail och det lösenord du angav vid registreringen.

* * *

ny_icon2

2. TESTAGRAM KOMMER TILL DIG

Testagramboxarna skickas med DHL och hämtas då på deras serviceställe.

* * *

Upptäck mellan 5-9 produkter för endast 99 kronor/box inklusive frakt.

Produkterna är i full storlek, dvs inte små testförpackningar. (Skönhetsprodukter kan komma i mindre förpackningar).

I de fall kylvaror och skrymmande produkter utgör en del av erbjudandet, kan du som prenumerant hämta ut dessa utan extra kostnad i aktuella dagligvaru-, servichandelsbutiker eller detaljhandelsbutiker mot uppvisande av den kupong som skickas med Testagram-boxen.

* * *

ny_icon3

3. TESTA DINA PRODUKTER

Hemma kan du i ditt eget tempo testa nya utvalda kvalitetsprodukter från de främsta varumärkena.

* * *

Produkterna är utvalda av Testagrams team.

Recensera gärna produkterna på vårt Instagram @Testagram_se, Facebook.com/testagram eller via ditt login.

Vi uppskattar att få dina åsikter! Som tack för din feedback lottar vi ut en kvartalsprenumeration på 3 boxar på Testagram. Varje produktrecension motsvarar en chans att vinna. Lämnar du fler recensioner ökar dina chanser.

Dela dina Testagramupplevelser och bli en del av vårt Testa-nätverk. Tagga bilderna med #Testagrams.

* * *