Fredagsboxen Februari 2019

Har du testat produkterna? Hjälp oss gärna att recensera dem!

tonys

Tony´s Chocolonely

Pris i butik: 18,90 kr
Återförsäljare: Coop, Hemköp, ICA, Paradiset, Urban Dehli mfl.

3 olika sorter! Orange: Belgian Fairtrade Milk Chocolate with at least 32% cocoa solids and Caramel and Sea Salt. Blå: Dark - Belgian Fairtrade Dark Chocolate with at least 51% cocoa solids. Grön: Belgian Fairtrade Dark Chocolate with at least 51% cocoa solids and Almond and Sea Salt.

 

Smakis-smoothie

Smakis Smoothie

Pris i butik: 15 kr
Återförsäljare: Coop, Martin&Servera, Menigo, Axfood, Svensk Cater mfl.

Smakis Smoothies - Ett snällare mellanmål för både dig och miljön. EKO-Mellis utan tillsatt socker. Smakis nya Eko-smoothie med mixad frukt och fullkornshavre är ett supergott mellanmål som mättar länge

 

kavli

Kavlis Mjuk Raketost

Pris i butik: 35 kr
Återförsäljare: ICA och Axfood.

Välkommen tillbaka! 40 år har gått sedan Sveriges mest älskade raket prydde frukostbord runtom i landet, men nu är den äntligen tillbaka! Den milda krämiga smaken är baserad på det goda originalrecept och dessutom kan du nu njuta av Raketost i en mjukare form, uppdaterad och modernt trådlös! Dela med dig och njut!

Snacks-mall

Gårdschips Havre/Hummus Snacks

Pris i butik: 25 kr
Återförsäljare: Coop, Hemköp, ICA mfl.

Havresnacks har en välkomponerad smak av syrlig creme fraiche och aromatisk lök. De är dessutom både veganska och mjölkfria, och innehåller mer protein och mindre fett t.ex potatischips. Hummussnacks är smaksatta med falafelkrydda och har en oemotståndlig crunch. De är dessutom både veganska och glutenfria och innehåller mer protein och mindre fett än t ex potatischips.

 

Organgina

Orangina Blodapelsin

Pris i butik: 15 kr
Återförsäljare: Livsmedelsbutiker.

Läsk med fruktkött och juice. Finns även i smaken apelsin.

lavazza

Qualitá Rossa Bryggkaffe

Pris i butik: 39,90 kr
Återförsäljare: ICA & Coop.

Qualita Rossa är Lavazzas mest ikoniska produkt och nu lanseras den
också som bryggmalet kaffe. Qualita Rossa är ett kaffe med sammetslena smaker av choklad och hasselnöt. Mustigt och rikt med lång eftersmak. Utmärkt som ditt morgonkaffe med en skvätt mjölk för den som föredrar.

belnordic.

Skrattande Kon Round Box Mix

Pris i butik: 19 kr
Återförsäljare: ICA.

Smaksatt smältost. Kan förvaras rumstempererad. Den är pastoriserad. De olika smakerna i Mixen är: skinka, örtkryddor, Paprika och cheddar

 

norrdryck

Norr Dryck Hallon & Citron

Pris i butik: 29 kr
Återförsäljare: ICA, Pressbyrån, 7-Eleven, Circle-K, Preem, Utvalda caféer/gym/restauranger,

Vätskeåterställande dryck.

Nogger-bites

Nogger Bites

Pris i butik: 22 kr
Återförsäljare: City Gross, ICA, Hemköp, Willys, Coop, Circle K, Filmstaden, Shell, OKQ8, Preem och ST1

I ett samarbete med GB Glace har folket på Candy People tagit fram en fantastisk nougatpralin. En pralin som garanterat återspeglar Noggers smakrymd. Pralinen består av en fyllning med vaniljkola och är överdragen med nougat. Såklart har den, precis som glassen, en mjuk kärna av nougat.

Kullamust

Kullamust Äpple

Pris i butik: 21,90 kr
Återförsäljare: Ica, Coop, City Gross, Hemköp och Willys.

Utvalda äpplen pressas, filtreras och tappas på flaska. Tillsatser, sötningsmedel och annat krimskrams känns inte riktigt Mjöhult. Resultatet blir Kullamust - en naturligt god dryck med frisk smak och väl avvägd balans mellan elegant syra och mogen sötma, en naturprodukt utan tillsatser. It´s a must!

ZERoh

Zeroh! Orange & Golden Berry

Pris i butik: 20,90 kr
Återförsäljare: Conaxess Trade Sweden AB

Sockerfri och helt kalorifri saft med bara naturliga smak och färgämnen. (Golden Berry betyder physalis) Finns även i smakerna Jordgubb & Blodapelsin, Citron & Lime, Vildhallon.

kokoschips-alla-3

Superfruit Kokoschips

Pris i butik: 22,90 kr
Återförsäljare: ICA, Hemköp, Circle K samt E-handel.

Våra goda kokoschips görs av färska vita kokosnötter från ekologiskt certifierade odlingar på Sri Lanka. Ett riktigt gott snacks! Kokosnötterna hyvlas till chips, torkas och smaksätts med naturliga livsmedel i tre olika smaker; karamell, choklad och ananas.

nötcreme

Nöt-Créme Påsar

Pris i butik: 5 kr
Återförsäljare: ICA, Hemköp, Willys, Coop, Bergendahls, Hemmakväll samt i lösgodissortimentet på de flesta butiker.

Klassikern sedan 1961. En ljuvlig hasselnötscrème som är populär att äta som godis, till pannkakan eller att baka med. En svensk klassiker som än idag tillverkas i skånska Hässleholm.