Fredagsboxen

Fredagsboxen

Hela Sverige älskar fredagsmys. Testagrams nya Fredagsbox kommer varannan månad och är fullproppad med allt du behöver för det ultimata fredagsmyset!

Hela Sverige älskar fredagsmys. Testagrams nya Fredagsbox kommer varannan månad och är fullproppad med allt du behöver för det ultimata fredagsmyset!

brand-intro
brand_cocacola
brand_nestle
brand_friggs
brands_vitaminwell
brand_starbucks
brand_kockens
brand_always
brand_haribo
brand_colgate
brand_fazer
brand_nivea

Ny prenumerationsbox - Fredagsboxen

Varannan månad kommer den perfekta fredagsboxen för familj och vänner för endast 199kr per box. Vi kommer erbjuda nya teman vid varje tillfälle för att du ska få möjlighet att uppleva smakupplevelser från hela världen.

Boxen innehåller 12-18 spännande produkter i fullstorlek, vi garanterar att boxens värde alltid är minst 300-550 kr. Du kan när som helst pausa eller avsluta din prenumeration utan uppsägningstid.

Vinn en årsprenumeration!

Vad är fredagsfeeling för dig?

Lämna ditt förslag i kommentarsfältet tillsammans med en kort motivering, så är du med och tävlar om en årsprenumeration av Fredagsboxen hos oss på Testagram! Och just det, glöm inte att gilla inlägget och tagga fritt antal vänner samt ange vår hashtag #fredagsboxen 😁🎁

Tävlingsvillkor

Genom att delta i tävlingen godkänner du följande villkor:

1. Tävlingsperioden löper från torsdagen den 6e september 2018 till och med måndagen den 1e oktober 2018. Vinnarna presenteras den 1e oktober.

2. Tävlingen är öppen för alla som är minst fyllda 18 år eller har målsmans tillstånd.

3. Du kan bara tävla en gång. För att tävla måste du följa de givna anvisningarna och lämna de uppgifter som efterfrågas.

4. Du tävlar genom att: 1. Gilla inlägget. 2. Förklara vad fredagsfeeling är för dig i bildens kommentarsfält, tillsammans med en kort motivering som beskriver varför. 3. Använd hashtagen #fredagsboxen och tagga valfritt antal vänner (om du tävlar via instagram, via facebook räcker det med en motivering).

5. Vinnaren utses baserat på kreativitet och originalitet av en jury från Testagram.

6. 10st vinnare får varsin årsprenumeration från testagram.se.

7. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan ej utbytas mot pengar eller andra varor.

7. Anställda på Testagram och deras anhöriga äger ej rätt att delta i tävlingen.

8. Testagram förbehåller sig rätten att tillkännage vinnarens namn och tävlingsbidrag på www.testagram.se, www.facebook.com/testagram.se och/eller www.instagram.com/testagram_se.

9. De kontaktuppgifter som lämnas under tävlingen kommer enbart att användas av Testagram för att kunna återkoppla till tävlingsdeltagare med information om tävlingen och eventuell vinst. Dessa kontaktuppgifter kommer inte under några omständigheter att lämnas vidare till annan part.

Lycka till alla nyfikna!

199kr/varannan månad

Fraktfritt - ingen bindningstid

Dela glädjen med #Testagram

  • Jag älskar Testagram och har gjort ända sen jag blev medlem. Aldrig blivit missnöjd och det är riktigt bra service! Sanna Fredriksson (influencer)

Du vet väl om att våra medlemmar har förtur på spännande temaboxar, flash sales och attraktiva erbjudanden med upp till 70% rabatt?

Eller läs mer om Testagram!