Så fungerar Testagram

Testagram är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka spännande produktnyheter som lanserats i detaljhandeln för endast 119 kronor/box inklusive frakt. Ett bekvämt och roligt sätt att vara nyfiken, pröva nytt och utmana gamla vanor. Pausa eller avsluta din prenumeration helt utan uppsägningstid.

Testagram i 3 steg

1. Påbörja en prenumeration

Det är enkelt och tar bara några minuter. För endast 119 kr/mån kan du varje månad se fram emot en välfylld box med spännande produkter i fullstorlek. Ibland lägger vi även ner mindre bonusprodukter, men de räknas inte med i totalvärdet. Boxen levereras varje månad förutom i juli då vi har sommaruppehåll. Ditt betalkort debiteras endast de månader du får hem en box. Vi garanterar att boxens värde kommer att vara minst 180 - 350 kr!

2. Få hem din Testagrambox

Din Testagrambox levereras med DHL till ditt närmaste ombud och innehåller minst 7 främst nylanserade produkter från spännande varumärken. Om du vill ändra ombud hos DHL så kan du kontakta oss via kundtjänst så hjälper vi dig med detta. När boxen innehåller färskvaror kommer du som prenumerant kunna hämta ut dessa kostnadsfritt i aktuell butik mot uppvisande av en kupong som kommer med i din box.

3. Njut av produkterna

Känslan av att hitta en ny produkt som man gillar är oslagbar. Hemma kan du i lugn och ro öppna din box och prova månadens produkter. Möjligen kommer du inte att älska alla produkter du testar. Men det är också en del av att upptäck nya saker. Ta då istället tillfället i akt och ge bort en produkt till en vän. Det är alltid uppskattat! Recensera gärna produkterna på hemsidan så att din box kan bli bättre och bättre varje månad!

Endast 119 kr/mån!

Fraktfritt - ingen bindningstid

Upptäck innehållet i våra boxar!

Se tidigare produkter »