Våga vara nyfiken med Testagram

Syftet med Testagram är att öppna ögonen för nya produkter. Känslan av att hitta en ny produkt som man gillar är oslagbar. Man känner sig glad, nöjd och överraskad.

Överraskningar & nyheter med Månadsboxen

Testagrams Månadsbox är prenumerationsboxen för den nyfikna. Din box kommer innehålla allt från nya smakupplevelser till skönhetsprodukter och hemartiklar. Varje månad en helt ny överraskning! Du kan när som helst pausa eller avsluta din prenumeration utan uppsägningstid. Tanken är att du ska få möjlighet att testa spännande nya produkter som du kanske inte hade hittat själv.

Nyfikenhet & mervärde med Fredagsboxen

Vi bjuder in dig till att upptäcka en värld av nya spännande och roliga produkter som överraskar i vardagen. Med starka och attraktiva varumärken samlade i en och samma box, garanterar vi att du alltid får mervärde för pengarna. Vissa ögonblick ser man fram emot mer än andra. Som att förväntansfullt öppna sin Fredagsbox tillsammans med hela familjen. Vi vill att det ska vara månadens bästa happening.

ÖVER 300 VARUMÄRKEN

Testagram samarbetar med nästan 300 varumärken för att fylla din box med roliga och spännande produkter!

icon_gift

ÖVER 200 000 BOXAR LEVERERADE

Vi har fram till nu levererat över 200 000 boxar till våra prenumeranter runt om i Sverige - och många fler ska det bli!

icon_chocolate

ÖVER 1 000 000 PRODUKTER TESTADE

Genom åren har vi väckt mångas nyfikenhet och överraskat våra prenumeranter med närmare 1 miljon produkter totalt!

  • Varit prenumerant senaste året och jag älskar när Testagramboxen anländer. Känns som julafton varje månad - jag rekommenderar den till alla! Angelica Galliger Prenumerant sedan Jan 2017
  • Testagram är full av överraskningar och spännande nyheter. Som ett kinderägg för vuxna 🙂 Extra roligt är det när man får någon produkt man aldrig förr tänkt tanken på att själv köpa, och sen älskar den! Anna Ersson Prenumerant sedan Aug 2015

Dela glädjen med #Testagram