Hälsa & Fitness Box Oktober 2018

Har du testat produkterna? Hjälp oss gärna att recensera dem!

Amino

AMINOPRO BCAA

Pris i butik: 14,90 kr
Återförsäljare: Sats, Proteinbolaget, Ica, Coop, Willys, Citygross

BCAA dryck från Aminopro med godissmakerna Candy Peach, Fizzy Bottles eller Sour straps.

 

Erhmann

Ehrmann High Protein Shot

Pris i butik: 12,50 kr
Återförsäljare: Utvalda ICA-butiker

En god och len proteinshot gjord på mjölk och äkta kakaopulver/ med vaniljarom/ smak av gräddig karamell. Den är perfekt innan och efter träning, som mellanmål eller till maten. Den kommer i en liten och praktisk flaska på på 200 ml. Ehrmann High Protein Shot Chocolate innehåller hela 20 g protein, är laktosfri, glutenfri, fettfri och fri från tillsatt socker. Det ger den ett mycket lågt kolhydrat- och kaloriinnehåll.

Froosh

Froosh Plus

Pris i butik: 32 kr
Återförsäljare: City gross (Bergendahls), COOP, ICA, bensinstationer och övrig servicehandel

Froosh introducerar sina nya smoothie crushes med växtbaserat protein, naturliga örter och koffein. Perfekt för alla tillfällen du behöver en koffein kick eller träningsboost.

Helt-Arligt

Helt Ärligt Proteinbar

Pris i butik: 18,90 kr
Återförsäljare: ICA, Mathem, Tillskottsbolaget.se mfl

Proteinbar utan tillsatt socker. För enkelheten att få i sig protein efter träning samt som ett bättre alternativ till godis. Hög andel ägg i produkten. Producerad i Sverige med svenska ägg. Smak av hallon.

Naked

Naked Protein Tropical Smoothie

Pris i butik: 25,90 kr
Återförsäljare: ICA Maxi, ICA Kvantum, Coop & City Gross

En tropisk blandning av fruktjuice, kokosnöt- svatten och 10 gram protein i varje flaska (360ml). Protein från sojabönor och gula linser, som också passar veganer. Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.

ProbiMage

Probi Mage Powder Shots

Pris i butik: 189 kr
Återförsäljare: Apotek och hälsofackhandel

En smidig portionspåse med en dagsdos Probi Mage mjölksyrabakterier i pulverform. Den innehåller levande bakteriekultur av mjölksyrebakterien ​Lactobacillus Plantarum 299v. Shoten har en fräsch smak av citrus, behöver inte sväljas med vatten, och löser sig snabbt i munnen. Lätt att ha med sig i väskan eller på resan, och enkel att ta i farten. En Powder Shot innehåller lika många mjölksyrebakterier som en kapsel dvs 10 miljarder. ​Rekommenderad dos: en shot om dagen när som helst under dagen.

Ra-Ingefara

RÅ Ingefära Shot

Pris i butik: 19,95 kr
Återförsäljare: Livsmedelsbutiker (Ica, Coop, City Gross, Hemköp m fl), Hälsokost

Ekologisk RÅ Ingefära shot består av en råsaft från ingefära, 32 %, och lite chili. För smakens skull har vi sedan blandat i juice från äpple och citron. En riktig smakbomb med den populära ingefäran som här får en touch av chili. Äpple ger en behaglig sötma som balanseras med frisk citron. RÅ Ingefära är speciellt framtagen för dig som bryr dig om vad du äter och dricker. Osötad och helt utan tillsatser.

Swebar-Chips-BBQ

Swebar Protein Chips – Barbeque

Pris i butik: 20 kr
Återförsäljare: ICA, e-handlare

Swebar Protein Chips - äntligen salt snacks för träningsälskaren! Med hela 45% protein, 17% fiber och endast 120 kcal per portion är Swebar Protein Chips det perfekta snackset i samband med träning eller som ett hälsosamt mellanmål. Finns i flera goda smaker.

Swebar-Chips-Sweet-Chili

Swebar Protein Chips – Sweet Chili & Sourcream

Pris i butik: 20 kr
Återförsäljare: ICA, e-handlare

Swebar Protein Chips - äntligen salt snacks för träningsälskaren! Med hela 45% protein, 17% fiber och endast 120 kcal per portion är Swebar Protein Chips det perfekta snackset i samband med träning eller som ett hälsosamt mellanmål. Finns i flera goda smaker.

Zero-Topping

Bodylab Zero Topping

Pris i butik: 49 kr
Återförsäljare: Bodylab

Bodylab Zero Toppings är det perfekta för dig som önskar att ha lite extra sött till dina måltider och snacks. Produkten är helt utan tillsatt socker och är sötad med maltitol. Salted Caramel kombinerar det söta med det lätt salta. Använd Bodylab Zero topping på din kvarg, till din frukt, på dina protein-pannkakor och mycket mer.

ZERoh

ZERoh Orange & Golden Berry

Pris i butik: 20,90 kr
Återförsäljare: Conaxess Trade Sweden AB

Sockerfri och helt kalorifri saft med bara naturliga smak och färgämnen. (Golden Berry betyder physalis) Finns även i smakerna Jordgubb & Blodapelsin, Citron & Lime, Vildhallon.