Till våra varumärken

Med Testagrams prenumerationstjänst skapar vi ett roligt och unikt sätt för konsumenterna att utmana gamla vanor och prova nya saker. Är ni intresserade av att marknadsföra era produkter i någon av våra boxar? Kontakta oss på sales@testagram.se!

En unik kanal

Testagram är Sveriges ledande prenumerationstjänst inom dagligvaruprodukter. Vi hjälper varumärken att lansera produkter till en modern målgrupp, främst kvinnor runt om i hela landet. Genom prenumerationstjänsten har vi skapat ett bekvämt och roligt sätt för nyfikna konsumenter att utmana gamla vanor och prova nya saker. Konsumenterna får möjlighet att i sin hemmiljö, i lugn och ro, uppleva och bli överraskad av nya produkter.

Är du nyfiken på Testagram och vill samarbeta med oss för att marknadsföra dina produkter? Vänligen kontakta oss på sales@testagram.se.

icon_gift

Månadsboxen innehåller utvalda produkter och nyheter som finns eller skall lanseras inom detaljhandeln. Levereras varje eller varannan månad till prenumeranterna via DHL.

icon_wand

Unik marknadsföringskanal som hjälper varumärken att förstärka och komplettera sin traditionella marknadsföring.

icon_chocolate

Varumärkena når rakt in i konsumenternas vardag och låter dem upptäcka och testa deras produkter på ett intimt och tryggt sätt.

  • Vår PR-byrå ringde och undrade vad som hände. Då förstod jag vilken bra satsning samarbetet med Testagram hade varit, att vi hade fått rejäl uppmärksamhet hos vår målgrupp precis inför vår viktiga högsäsong. Caroline Tejler (Marknadschef)
  • Testagram når rakt in i konsumenternas hem, till en köpstark och attraktiv målgrupp. Dessutom ett nytt och roligt sätt att kommunicera med sina konsumenter. Clara Bergström (Marketing Manager, Coca Cola)