Elektrisk Nagelfil » Bäst i test

Nag

Bästa elektriska nagelfil för ett snabbt och proffsigt resultat! En nagelfil är ju ett redskap som de flesta inte klarar sig utan. Men för dig som vill förenkla proceduren med nagelfilningen och dessutom få ett riktigt proffsigt och fräscht resultat så finns numera även de elektriska nagelfilarna. Dessa har till för inte så länge sedan enbart funnits på proffssalonger och hos nagelteknologer men nu finns det alltså även modeller för hemmabruk till riktigt bra priser.

Vi har gjort ett test av elektriska nagelfilar för att ta reda på vilka som är bäst inom olika prisklasser. Läs vidare för att ta del av resultatet!

1. OPI Crystal File

OPI Crystal File

2. Scholl Velvet Smooth Nagelfil

Vår testvinnare som bästa mellan är Velvet Smooth Nagelfil. Produkten gör dina naglar jämna och blanka med ett hälsosamt utseende. Till skillnad mot våra övriga vinnare är denna batteridriven vilket gör den mycket praktisk att använda var som helst eller ha med på exempelvis resa.

Filen gör det enkelt att ta hand om både finger- och tånaglar på bästa sätt då den är mycket användarvänlig, liten och behändig. Den är också bekväm att hålla då den har en ergonomisk utformning.

Det går att välja mellan tre olika sliphuvuden för att fila, slipa och polera och alla tre följer med i startpaketet. Klicka fast önskad fil och sedan är det bara att välja hastighet och klicka på startknappen. Skulle apparaten tryckas för hårt mot nageln stannar den automatiskt som säkerhetsfunktion. När filarna blir utslitna går det att köpa till önskat sliphuvud i en separat refillförpackning.

Kommer snart! Kommer snart!
Scholl Velvet Smooth Nagelfil

3. Beurer MP41 Manikyr & Pedikyr Set

Beurer MP41 Manikyr & Pedikyr Set har en finess som de övriga kandidaterna inte har, nämligen en inbyggd LED-lampa. Det gör att du får riktigt bra ljusförhållanden när du arbetar med dina naglar vilket framförallt brukar vara uppskattat av de som använder läsglasögon. 

Nagelfilen kan du använda till både manikyr och pedikyr och i kitet ingår sju olika filar, poleringstillbehör samt en smart förvaringsväska. Produkten känns både professionell och elegant!

Den här nagelfilen drivs med el så du behöver aldrig oroa dig för att batterierna ska vara urladdade eller att batterierna ska ta slut när du bara hunnit halvvägs i ditt arbete.

Priset känns väldigt överkomligt med tanke på både produktens kvalitet och den smarta LED-lampan som ingår.

Kommer snart! Kommer snart!
Beurer MP41 Manikyr & Pedikyr Set

Så är Elektriska Nagelfilen utvald

Vi började med att göra ordentliga efterforskningar genom att lusläsa bloggar och produktrecensioner för att sätta oss in i utbudet av elektriska nagelfilar och vilka som verkar populära.

Vi besökte även några olika nagelsalonger för att få tips och råd kring vad man bör tänka på när man väljer en elektrisk nagelfil och hur man bäst tar hand om sina naglar.

Slutligen kom vi fram till vilka produkter vi ville testa och beställde hem dessa från några olika nätbutiker.

Elektrisk Nagelfil – Guide

Kommer snart!

Vanliga frågor om Elektriskt Nagelfil

Hur testade vi de elektriska nagelfilarna?

Vi samlade ihop en testpanel bestående av ett antal kvinnor i olika åldrar som alla ägnar sig åt mycket nagelvård och tycker det är viktigt. Varje deltagare fick sedan ha en elektrisk nagelfil hemma under en månads tid för att på så sätt noga kunna testa alla funktioner, batteritid och de olika tillbehören. Sedan träffades vi för att diskutera våra olika erfarenheter av produkterna och sammanställa testresultatet. För att få ett ännu mer utförligt testresultat har vi även skickat ut enkäter till andra privatpersoner som köpt produkterna för att även väga in deras åsikter i testresultatet.

Vem behöver en elektrisk nagelfil?

Det finns flera fördelar med en elektrisk nagelfil jämfört med en manuell. Med en elektrisk nagelfil kan du fila dina naglar med väldigt mycket större precision och dessutom går det snabbt. Resultatet blir mycket snyggare och ger en riktigt professionell look. Med hjälp av en elektrisk nagelfil blir arbetet med dina naglar alltså både effektivare och ger ett snyggare resultat. För dig som inte vill gå till en salong för att få dina naglar fixade så är en elektrisk nagelfil perfekt eftersom du faktiskt kan få ett riktigt proffsigt resultat hemma. Du kommer också märka att det går så mycket snabbare att fixa till naglarna jämfört med en manuell nagelfil. Och dessutom mycket roligare! Fler och fler män börjar också få upp intresset för snygga och välskötta naglar. Men många män kanske drar sig för att gå till en nagelsalong. Då är ju en elektrisk nagelfil perfekt eftersom man på ett enkelt sätt kan få riktigt snygga och proffsiga naglar genom att själv göra jobbet hemma. Kanske tillhör du dem som inte alls brukar bry dig speciellt mycket om dina naglar, då kanske det kan vara värt att investera i en elektrisk nagelfil eftersom du förmodligen kommer upptäcka hur roligt det kan vara att ta hand om dina naglar när du har bra verktyg och när du får se det fantastiska resultatet.

Hur använder man en elektrisk nagelfil?

För att få det bästa resultatet när du filar dina naglar är det bästa att du gör en hel nagelvårdsrutin. Börja med att använda en nagelborste och försiktigt tvätta och borsta dina naglar och nagelband under rinnande varmt vatten. Innan du börjar använda din elektriska nagelfil bör du skjuta tillbaka nagelbanden, det finns speciella verktyg för detta men det går även bra att använda en vanlig nagelfil med rundad topp eller en liten sked. Efter detta är det dags att använda din elektriska nagelfil. Fila ner naglarna till önskad form och längd. Var lite försiktigt i början och känn efter hur mycket du ska trycka för att filandet ska fungera så bra som möjligt. När du är nöjd med filandet är det dags för poleringen. Polera helt enkelt upp naglarnas yta så de blir blanka och fina. Förutom att de blir väldigt vackra så skyddar detta också mot att naglarna ska torka ut och flisa sig. Om du dessutom vill måla dina naglar gör faktiskt detta att nagellacket sitter mycket bättre. Välj sedan om du vill lacka dina naglar eller bara smörja in händer och naglar med en riktigt bra handkräm. För att ge dina naglar extra vård och näring är det också bra att använda en nagelolja. Då får du både starka, flexibla och friska naglar.

Vad kostar en elektrisk nagelfil?

Det finns elektriska nagelfilar i olika prisklasser men samtliga nagelfilar som vi tagit med i testet ligger under 1000 kr. Det tycker vi känns som väl investerade pengar eftersom du kommer ha nytta av din elektriska nagelfil under väldigt lång tid. Den kommer spara dig tid och för dig som vanligtvis brukar gå till en salong för att få naglarna fixade kan dessutom spara pengar på detta. Den elektriska nagelfilen kan dessutom användas av flera i familjen och ni behöver inte lägga pengar på en varsin nagelfil om ni är flera i familjen som vill kunna fila naglarna. I testet valde vi att ta med hela set för manikyr eftersom prisskillnaden mot att köpa en nagelfil separat var så pass liten. Då tyckte vi att man lika gärna kunde satsa på ett helt kit istället.

Betyg på testguiden:

4/5 - (229 votes)