BÀsta elektriska nagelfil för ett snabbt och proffsigt resultat! En nagelfil Àr ju ett redskap som de flesta inte klarar sig utan. Men för dig som vill förenkla proceduren med nagelfilningen och dessutom fÄ ett riktigt proffsigt och frÀscht resultat sÄ finns numera Àven de elektriska nagelfilarna. Dessa har till för inte sÄ lÀnge sedan enbart funnits pÄ proffssalonger och hos nagelteknologer men nu finns det alltsÄ Àven modeller för hemmabruk till riktigt bra priser.

Vi har gjort ett test av elektriska nagelfilar för att ta reda pÄ vilka som Àr bÀst inom olika prisklasser. LÀs vidare för att ta del av resultatet!

Utvalda favoriter

Vinnaren i premiumklassen blev den proffsiga nagelfilen Revlon Ultimate Glam Manicure Set medan priset i mellanklassen kammades hem av den utmÀrka produkten Babyliss Professional Nail Care 10 8480E. Som budgetalternativ valde vi ut Revlon Style & Dry Manicure Set som ocksÄ den Àr en riktigt bra nagelfil. Missa inte heller specialaren som vi valde ut, nÀmligen Beurer MP41 Manikyr & Pedikyr Set som Àr en riktigt smart variant med inbyggd LED-lampa. LÀs vidare för utförliga recensioner av samtliga vinnare.

Revlon: ✅ BĂ€sta premium

Ultimate Glam Manicure Set

Revlon Ultimate Glam Manicure Set

  • BĂ€sta premium av Testagram.se 

Testets premiumvinnare Àr inte bara en fantastisk elektrisk nagelfil utan ett helt set för professionell manikyr och pedikyr som gör det möjligt för dig att forma dina naglar exakt som du vill ha dem. I detta set ingÄr sju olika slipar för manikyr och fem slipar för pedikyr. Ett lyxigt kit som du kan anvÀnda för att bÄde slipa, fila och polera.

Revlon Àr ju ett riktigt kvalitetsmÀrke nÀr det gÀller nagelvÄrd och hÀr har de alltsÄ Àven utvecklat en elektrisk nagelfil som kÀnns bÄde proffsig och med hög kvalitet. Den Àr anpassad för att enkelt kunna anvÀndas med bÄde höger och vÀnster hand.

Nagelfilen har ett konstant varvtal Àven vid tryck och har en justerbar hastighet mellan 3000 och 18000 rpm. Dessa egenskaper gör att du kan arbeta med stor precision och resultatet blir otroligt fina nagelkanter i just den form som du önskar.

Revlon Ultimate Glam Manicure Set lÀmpar sig perfekt Àven nÀr du ska ut och resa eftersom den har en kompakt storlek som lÀtt ryms i din vÀska. Priset ligger visserligen pÄ 1000 kr men Àr vÀl vÀrd varenda krona eftersom du kommer ha nytta av den lÀnge.

Scholl
: ✅ BĂ€sta mellan

Velvet Smooth Nagelfil

Scholl Velvet Smooth Nagelfil

  • BĂ€sta mellan av Testagram.se 

Beurer MP41 Manikyr & Pedikyr Set: ✅ BĂ€sta budget

Beurer MP41 Manikyr & Pedikyr Set

  • BĂ€sta budget av Testagram.se 

Beurer MP41 Manikyr & Pedikyr Set har en finess som de övriga kandidaterna inte har, nĂ€mligen en inbyggd LED-lampa. Det gör att du fĂ„r riktigt bra ljusförhĂ„llanden nĂ€r du arbetar med dina naglar vilket framförallt brukar vara uppskattat av de som anvĂ€nder lĂ€sglasögon. 

Nagelfilen kan du anvÀnda till bÄde manikyr och pedikyr och i kitet ingÄr sju olika filar, poleringstillbehör samt en smart förvaringsvÀska. Produkten kÀnns bÄde professionell och elegant!

Den hÀr nagelfilen drivs med el sÄ du behöver aldrig oroa dig för att batterierna ska vara urladdade eller att batterierna ska ta slut nÀr du bara hunnit halvvÀgs i ditt arbete.

Priset kÀnns vÀldigt överkomligt med tanke pÄ bÄde produktens kvalitet och den smarta LED-lampan som ingÄr.

Hur kom vi fram till vilka elektriska nagelfilar vi skulle testa?

Vi började med att göra ordentliga efterforskningar genom att luslÀsa bloggar och produktrecensioner för att sÀtta oss in i utbudet av elektriska nagelfilar och vilka som verkar populÀra.

Vi besökte Àven nÄgra olika nagelsalonger för att fÄ tips och rÄd kring vad man bör tÀnka pÄ nÀr man vÀljer en elektrisk nagelfil och hur man bÀst tar hand om sina naglar.

Slutligen kom vi fram till vilka produkter vi ville testa och bestÀllde hem dessa frÄn nÄgra olika nÀtbutiker.

FrÄgor och svar

Hur testade vi de elektriska nagelfilarna?

Vi samlade ihop en testpanel bestÄende av ett antal kvinnor i olika Äldrar som alla Àgnar sig Ät mycket nagelvÄrd och tycker det Àr viktigt. Varje deltagare fick sedan ha en elektrisk nagelfil hemma under en mÄnads tid för att pÄ sÄ sÀtt noga kunna testa alla funktioner, batteritid och de olika tillbehören. Sedan trÀffades vi för att diskutera vÄra olika erfarenheter av produkterna och sammanstÀlla testresultatet. För att fÄ ett Ànnu mer utförligt testresultat har vi Àven skickat ut enkÀter till andra privatpersoner som köpt produkterna för att Àven vÀga in deras Äsikter i testresultatet.

Vem behöver en elektrisk nagelfil?

Det finns flera fördelar med en elektrisk nagelfil jÀmfört med en manuell. Med en elektrisk nagelfil kan du fila dina naglar med vÀldigt mycket större precision och dessutom gÄr det snabbt. Resultatet blir mycket snyggare och ger en riktigt professionell look. Med hjÀlp av en elektrisk nagelfil blir arbetet med dina naglar alltsÄ bÄde effektivare och ger ett snyggare resultat. För dig som inte vill gÄ till en salong för att fÄ dina naglar fixade sÄ Àr en elektrisk nagelfil perfekt eftersom du faktiskt kan fÄ ett riktigt proffsigt resultat hemma. Du kommer ocksÄ mÀrka att det gÄr sÄ mycket snabbare att fixa till naglarna jÀmfört med en manuell nagelfil. Och dessutom mycket roligare! Fler och fler mÀn börjar ocksÄ fÄ upp intresset för snygga och vÀlskötta naglar. Men mÄnga mÀn kanske drar sig för att gÄ till en nagelsalong. DÄ Àr ju en elektrisk nagelfil perfekt eftersom man pÄ ett enkelt sÀtt kan fÄ riktigt snygga och proffsiga naglar genom att sjÀlv göra jobbet hemma. Kanske tillhör du dem som inte alls brukar bry dig speciellt mycket om dina naglar, dÄ kanske det kan vara vÀrt att investera i en elektrisk nagelfil eftersom du förmodligen kommer upptÀcka hur roligt det kan vara att ta hand om dina naglar nÀr du har bra verktyg och nÀr du fÄr se det fantastiska resultatet.

Hur anvÀnder man en elektrisk nagelfil?

För att fÄ det bÀsta resultatet nÀr du filar dina naglar Àr det bÀsta att du gör en hel nagelvÄrdsrutin. Börja med att anvÀnda en nagelborste och försiktigt tvÀtta och borsta dina naglar och nagelband under rinnande varmt vatten. Innan du börjar anvÀnda din elektriska nagelfil bör du skjuta tillbaka nagelbanden, det finns speciella verktyg för detta men det gÄr Àven bra att anvÀnda en vanlig nagelfil med rundad topp eller en liten sked. Efter detta Àr det dags att anvÀnda din elektriska nagelfil. Fila ner naglarna till önskad form och lÀngd. Var lite försiktigt i början och kÀnn efter hur mycket du ska trycka för att filandet ska fungera sÄ bra som möjligt. NÀr du Àr nöjd med filandet Àr det dags för poleringen. Polera helt enkelt upp naglarnas yta sÄ de blir blanka och fina. Förutom att de blir vÀldigt vackra sÄ skyddar detta ocksÄ mot att naglarna ska torka ut och flisa sig. Om du dessutom vill mÄla dina naglar gör faktiskt detta att nagellacket sitter mycket bÀttre. VÀlj sedan om du vill lacka dina naglar eller bara smörja in hÀnder och naglar med en riktigt bra handkrÀm. För att ge dina naglar extra vÄrd och nÀring Àr det ocksÄ bra att anvÀnda en nagelolja. DÄ fÄr du bÄde starka, flexibla och friska naglar.

Vad kostar en elektrisk nagelfil?

Det finns elektriska nagelfilar i olika prisklasser men samtliga nagelfilar som vi tagit med i testet ligger under 1000 kr. Det tycker vi kÀnns som vÀl investerade pengar eftersom du kommer ha nytta av din elektriska nagelfil under vÀldigt lÄng tid. Den kommer spara dig tid och för dig som vanligtvis brukar gÄ till en salong för att fÄ naglarna fixade kan dessutom spara pengar pÄ detta. Den elektriska nagelfilen kan dessutom anvÀndas av flera i familjen och ni behöver inte lÀgga pengar pÄ en varsin nagelfil om ni Àr flera i familjen som vill kunna fila naglarna. I testet valde vi att ta med hela set för manikyr eftersom prisskillnaden mot att köpa en nagelfil separat var sÄ pass liten. DÄ tyckte vi att man lika gÀrna kunde satsa pÄ ett helt kit istÀllet.

Elektriska nagelfilar som utgÄtt:

Revlon Style & Dry Manicure Set

Revlon Style & Dry Manicure Set

 

Revlon Style & Dry Manicure Set

  • BĂ€sta budget av Testagram.se 

HÀr Àr ytterligare en elektrisk nagelfil frÄn samma mÀrke som premiumvinnaren. Revlon Style & Dry Manicure Set Àr en förenklad version av den professionella varianten vi presenterat ovan, och till ett riktigt bra pris. Med den hÀr kan du fÄ otroligt snygga naglar till nÄgra fÄ hundralappar. Ett riktigt fynd skulle vi vilja pÄstÄ.

Tack vara den uppladdningsbara enheten som ger dig en batteritid pÄ tvÄ timmar slippar du trassla in dig i nÄgon sladd och kan arbeta med stor precision för att forma till de perfekta naglarna.

Nagelfilen har tvÄ olika hastigheter av att vÀlja mellan, 5000 rpm och 7400 rpm, vilket Àr alldeles tillrÀckligt för hemmabruk. För att ytterligare frÀscha till dina naglar fÄr du Àven med tillbehör som du kan anvÀnda för att polera naglarna med.

Med pÄ köpet fÄr du ocksÄ en nageltork för att snabbare torka dina naglar nÀr du har lackat dem och Àven hÀr fÄr du med en trevlig liten förvaringsask.

Babyliss Professional Nail Care 10 8480E

Babyliss Professional Nail Care 10 8480E

 

BaByliss Professional Nail Care 10 8480E

  • BĂ€sta mellan av Testagram.se 

Babyliss Professional Nail Care 10 8480E Ă€r en liten och smidig elektrisk nagelfil som fungerar riktigt bra. Babyliss Ă€r ju kĂ€nda för att erbjuda bra produkter till överkomliga priser vilket Ă€ven gĂ€ller den hĂ€r produkten. Med hjĂ€lp av denna elektriska nagelfil kan du enkelt forma dina naglar precis som du vill ha dem. I kitet ingĂ„r en konformad precisionsfil som du enkelt fĂ€ster pĂ„ skaftet som Ă€r batteridrivet och uppladdningsbart. Batteritiden Ă€r lĂ„ng sĂ„ du behöver inte oroa dig för att inte hinna fila alla dina naglar pĂ„ samma gĂ„ng. DĂ„ fĂ„r Ă€ven med en polerskiva och faktiskt Ă€ven en liten flĂ€kt som du kan anvĂ€nda nĂ€r du mĂ„lar naglarna och vill fĂ„ nagellacket att torka snabbt. 

Handtaget Àr riktigt skönt utformat och ligger bra i handen sÄ du inte riskerar att slinta eller halka med den utan kan fokusera pÄ precisionsarbete för ett perfekt resultat.

Med pĂ„ köpet fĂ„r du Ă€ven olika tillbehör sĂ„som nagelsaxar och nagelbandspetare. 

Ett extra plus Àr den otroligt snygga förvaringsvÀskan i aluminium som ger en elegant kÀnsla!

Dessutom Àr produkten riktigt prisvÀrd!

Revlon Ultimate Glam Manicure Set

Revlon Style & Dry Manicure Set

 

Revlon Ultimate Glam Manicure Set

  • BĂ€sta premium av Testagram.se 

Testets premiumvinnare Àr inte bara en fantastisk elektrisk nagelfil utan ett helt set för professionell manikyr och pedikyr som gör det möjligt för dig att forma dina naglar exakt som du vill ha dem. I detta set ingÄr sju olika slipar för manikyr och fem slipar för pedikyr. Ett lyxigt kit som du kan anvÀnda för att bÄde slipa, fila och polera.

Revlon Àr ju ett riktigt kvalitetsmÀrke nÀr det gÀller nagelvÄrd och hÀr har de alltsÄ Àven utvecklat en elektrisk nagelfil som kÀnns bÄde proffsig och med hög kvalitet. Den Àr anpassad för att enkelt kunna anvÀndas med bÄde höger och vÀnster hand.

Nagelfilen har ett konstant varvtal Àven vid tryck och har en justerbar hastighet mellan 3000 och 18000 rpm. Dessa egenskaper gör att du kan arbeta med stor precision och resultatet blir otroligt fina nagelkanter i just den form som du önskar.

Revlon Ultimate Glam Manicure Set lÀmpar sig perfekt Àven nÀr du ska ut och resa eftersom den har en kompakt storlek som lÀtt ryms i din vÀska. Priset ligger visserligen pÄ 1000 kr men Àr vÀl vÀrd varenda krona eftersom du kommer ha nytta av den lÀnge.

Betyg pÄ guiden: