Om oss

Testagram är Sveriges ledande expertforum för smink, kosmetika, hår & hudvård. Det är webbplatsen för dig som vill läsa oberoende tester – innan du genomför köp av skönhetsprodukter.

Detta, och mycket mer, presenteras i de tester vi presenterar från ett flertal olika märken och E-butiker och vi hittar de bästa priserna på testvinnarna. 

Köp inte ”grisen i säcken”! – Besök Testagram och skapa dig en bättre uppfattning

Så använder du Testagram

  1. Sök upp rätt test

Längst ner på startsidan finns alla testprodukter i bokstavsordning. Välj mellan allt från anti-age kräm till solskydd.

Saknar du någon speciellt test? Hör av dig till oss så kan vi eventuellt genomföra ett test och publicera det på hemsidan.

  1. Läs och välj nivå

I varje test går det att läsa om vad som testats och vad testpanelen anser om produkterna. Självklart är det skillnad på de allra billigaste och de allra dyraste produkterna gällande kvalité. Av den anledningen presenteras produkterna oftast med Bästa Premium, Bästa Mellan och Bästa Budget. Därmed kan du lättare hitta den produkt som uppfyller dina behov.

  1. Hitta återförsäljare

Vid varje produkt presenteras ”Vi rekommenderar” vilket är de 3 – 4 produkter som fått bäst betyg. Vi tar även fram återförsäljarna med de bästa priserna. Genom att klicka på ”Till Produkt” kommer du till den E-butik som säljer produkten. Det finns även länkar till E-butikerna vid varje enskild produkttest. 

  4. Bästa priser

Våra prisjämförelser hjälper dig att hitta testvinnare till de absolut bästa priserna på marknaderna från de bästa butikerna. Kvalitet till bästa pris rätt igenom! 

Vår Testpolicy

  • Vi väljer enbart produkter frän kända märken.

Detta eftersom de generellt har högre kvalité samt är lättare att hitta på den svenska marknaden. 

  • Vi testar ett urval

Det finns ett extremt stort utbud av solkrämer, schampoo och hårfönar och det är därmed omöjligt att testa samtliga modeller på marknaden. Vi väljer därmed ut ett urval baserat på popularitet på marknaden samtidigt som vi vill testa produkter inom flera pris- och kvalitetsnivåer.

  • Testpanelens åsikt speglas i testet

Testerna genomförs av flera personer som tillsammans sammanställer deras åsikter i testet. Det är därmed testpanelens åsikter som lyfts fram i testet vilket alltså är subjektivt utifrån deras upplevelser av produkten. Därför kan det även förekomma att produkter som vi gett Bäst i Test fått sämre betyg i andra tester på nätet.

Vi strävar efter att all information på sidan är uppdaterad men frisäger oss från ansvaret att all information alltid överensstämmer med producenternas och återförsäljarnas information. Upptäcks något fel på sidan? Kontakt oss så detta kan åtgärdas.