BÀsta ögonbrynstrimmer för snygga skulpterade ögonbryn. Ett par snygga och vÀlformade ögonbryn kan göra otroligt mycket för helhetsintrycket och verkligen rama in dina ögon pÄ ett fint sÀtt. Med en pincett kan man visserligen komma ganska lÄng men det kan vara svÄrt att komma Ät överallt och dÄ Àr en ögonbrynstrimmer ett fantastiskt bra verktyg.

Med en ögonbrynstrimmer kommer du Àven Ät de smÄ fjunen som annars Àr svÄra att plocka med en pincett. Med ögonbrynstrimmern kan du enkelt ocksÄ fixa lÀngden pÄ dina ögonbryn som annars kan vara ganska knepigt att fÄ till med pincett och sax. 

Med hjÀlp av en trimmer fÄr du helt enkelt ett bÀttre resultat, du kan fÄ till den exakta formen som du önskar och dessutom gÄr det mycket snabbare Àn att stÄ med en pincett!

Vi har gjort ett utförligt test av ett antal olika ögonbrynstrimmers för att ta reda pÄ vilka som egentligen Àr bÀst.

Utvalda favoriter

Vinnaren i premiumklassen blev Remington EP7070 Smooth & Silky Ultimate Facial Kit som faktiskt kan anvÀndas till mycket mer Àn bara dina ögonbryn. Priset i mellanklassen kammades hem av Philips Detail Trimmer HP6393/00 medan Depend Eyebrow Trimmer valdes ut som vinnare i budgetklassen. Som vanligt utsÄg vi Àven en specialare, nÀmligen Moser Precision Trimmer Lithium. LÀs vidare för att ta del av utförliga presentationer av alla vinnarna. Vi hoppas att detta ska förenkla för dig som Àr pÄ gÄng att köpa en ögonbrynstrimmer.

Remington EP7070: ✅ BĂ€sta premium

Smooth & Silky Ultimate Facial Kit

Remington-Ultimate-Facial-Care-Kit-EP7070

  • BĂ€sta premium av Testagram.se 

Remington EP7070 Smooth & Silky Ultimate Facial Kit Àr ett verktyg med mÄnga olika funktioner som dessutom presterar riktigt, riktigt bra. Detta Àr inte bara en ögonbrynstrimmer utan i det hÀr kitet fÄr du Àven med en epilator, massagehuvud och en ansiktsborste. Med hjÀlp av ögonbrynstrimmern kan du bÄde forma och trimma dina ögonbryn snabbt och effektivt. Tack vare tvÄ olika storlekar pÄ trimmerhuvudet kan du fÄ ett perfekt resultat och detaljerad trimning oavsett formen pÄ ditt ansikte och dina ögonbryn. Med det större trimmerhuvudet kan du göra det mesta jobbet och dÀrefter kan du fÄ till detaljerna med det mindre huvudet. Det Àr lÀtt att korta ner hÄrstrÄn och trimma bort fjunet runt om dina ögonbryn.

Inte nog med detta sÄ Àr det hÀr ett redskap som du kan anvÀnda till all sortens hÄrvÀxt i ansiktet. Dessutom kan du med hjÀlp av massagehuvudet förbÀttra blodcirkulationen vilket stimulerar din hud att producera friska hudceller och ge dig en frÀsch hud. 

Verktyget gÄr Àven att anvÀnda som epilator som hÄller hÄrvÀxten borta i upp till fyra veckor.

Sammanfattningsvis Àr detta alltsÄ ett multiverktyg för hÄrborttagning av hög kvalitet som fungerar riktigt bra! Köper du detta behöver du inga andra verktyg för hÄrborttagning vilket gör att produkten dessutom Àr riktigt prisvÀrd.

Cirkapris: 600 kr

Philips : ✅ BĂ€sta mellan

Detail Trimmer HP6393/00

Philips Detail Trimmer HP639300

  • BĂ€sta mellan av Testagram.se 

Även hĂ€r fĂ„r du ett multifunktionsverktyg med en trimmer som du kan anvĂ€nda till sĂ„vĂ€l ansiktet som kroppen. Philips Detail Trimmer HP6393/00 fungerar dessutom perfekt till mĂ€n för trimning av skĂ€gg och mustasch. 

Med det hĂ€r verktyget fĂ„r du med flera olika trimmerhuvuden i olika storlekar, de mindre för ansiktet och de större som lĂ€mpar sig för resten av kroppen. I kitet ingĂ„r tvĂ„ ögonbrynskammar i olika storlekar som gör att du kan fĂ„ en jĂ€mn och bra lĂ€ngd pĂ„ hela ögonbrynen. För att du enkelt ska kunna rengöra trimmern fĂ„r du med en rengöringsborste. Även en pincett följer med pĂ„ köpet.

Det hÀr Àr en trimmer som ocksÄ lÀmpar sig bra dÄ du ska ut och resa eftersom den Àr liten och smidig att fÄ plats med i necessÀren. Du fÄr dessutom med ett praktiskt fodral att förvara den i.

Cirkapris: 300 kr

Depend: ✅ BĂ€sta budget

Eyebrow Trimmer

Depend Eyebrow Trimmer

  • BĂ€sta budget av Testagram.se 

Depend Àr ju ett billigare mÀrke dÀr kvalitén pÄ produkterna kan variera, men oftast Àr de riktigt prisvÀrda och bra. De kommer ut med fler och fler högkvalitativa produkter till mycket överkomliga priser.

Depend Eyebrow Trimmer Àr faktiskt helt fantastiskt med tanke pÄ det lÄga priset. En kvalitetsprodukt till budgetpris helt enkelt. Trimmern Àr speciellt utformad för ögonbrynen men fungerar Àven fint att anvÀnda Àven för bikinilinjen och under armarna. Och resultatet Àr faktiskt perfekt!

Med det hÀr verktyget blir trimningen enkel, du slipper plocka hÄrstrÄna en och en med pincett och kan pÄ sÄ sÀtt fixa riktigt snygga och vÀlformade ögonbryn pÄ nolltid.

Bladen Àr hypoallergeniska och tillverkade i rostfritt stÄl vilket gör produkten hygienisk och bra.

Vi blev alla positivt överraskade av resultatet av en sÄ pass billig produkt sÄ detta tycker vi Àr ett riktigt fynd.

Cirkapris: 150 kr

Moser: ✅ Special

Precision Trimmer Lithium

Moser Precision Trimmer Lithium

  • Special av Testagram.se 

Moser Precision Trimmer Lithium Àr ett precisionsverktyg i form av en penntrimmer tillverkad i aluminium. En fenomenal produkt för dig som vill ha ett detaljerat resultat, oavsett om det gÀller ögonbrynen, polisongerna, mustaschen eller nackhÄret. Det hÀr verktyget kan anvÀndas överallt och tack vare utformningen Àr det lÀtt att komma Ät. Trimningen Àr ocksÄ riktigt behaglig eftersom den inte rycker i hÄrstrÄna. 

Det hÀr kitet innehÄller tvÄ olika trimmerhuvuden i olika storlek, en kam och ett lithiumbatteri.

Cirkapris: 900kr

Vem behöver köpa en ögonbrynstrimmer?

Om du vill ha vÀlformade och snygga ögonbryn men tycker att det Àr svÄrt eller tar lÄng tid med en vanlig pincett sÄ borde du absolut testa en ögonbrynstrimmer. Med en ögonbrynstrimmer kan du komma Ät Àven de smÄ hÄrstrÄn som en pincett inte kommer Ät och dessutom gÄr det sÄ mycket snabbare och smidigare.

Hur kom vi fram till vilka ögonbrynstrimmer vi skulle testa?

Vi har lÀst mÀngder med kundrecensioner och produktbeskrivningar och spanat runt i olika bloggar pÄ nÀtet för att fÄ reda pÄ vilka ögonbrynstrimmers pÄ marknaden som verkar populÀrast.

Vi har ocksÄ besökt olika butiker dÀr vi har kunnat fÄ tips och rÄdgivning kring vad man bör tÀnka pÄ nÀr man vÀljer en ögonbrynstrimmer.

Slutligen kom vi fram till tio olika produkter som vi ville testa och bestÀllde hem dessa frÄn olika nÀtbutiker sÄsom nordicfeel.se, lyko.se, och nicebeauty.se.

Hur testade vi dessa ögonbrynstrimmers?

Testet har pÄgÄtt under tvÄ mÄnaders tid för att hÄret skulle hinna vÀxa sÄ vi skulle ha chansen att testa nÄgra gÄnger.

Testpanelen bestod av 10 mÀn och 10 kvinnor som alla har fÄtt testa varsin ögonbrynstrimmer. Vi har testat dem pÄ olika typer av behÄring och Àven testat de olika tillbehören som har följt med.

I testerna har vi tagit hÀnsyn till faktorer sÄsom effektivitet, pris, hÄllbarhet och rengöring.

Hur anvÀnder jag en ögonbrynstrimmer?

NÀr du slutligen har bestÀmt dig för vilken ögonbrynstrimmer du ska vÀlja Àr det ju dags att anvÀnda den. Hur produkten ska anvÀndas kan dock variera och dÀrför Àr det viktigt att du lÀser igenom bruksanvisningen före anvÀndningen. Vissa ögonbrynstrimmers ska inte dras mot hÄrets riktigt men för de flesta fungerar dock detta.

Se till att batteriet Àr laddat. Försök sedan att hitta ett rum med bra belysning, förslagsvis badrummet. En spegel med förstoring Àr ocksÄ ett riktigt bra hjÀlpmedel sÄ du verkligen ser vad du gör och sliper luta dig framÄt och fÄ ont i ryggen. 

Är du nybörjare rekommenderar vi att du börjar med den lĂ€ngsta kammen pĂ„ det lĂ€ngsta trimmerhuvudet. Placera kammen pĂ„ brynet och dra den sedan lĂ€ngs med brynet. Du kan dra en eller flera gĂ„nger beroende pĂ„ vilket resultat du vill uppnĂ„. NĂ€r du ska forma brynen underifrĂ„n kan du anvĂ€nda en mindre kam eller ingen kam alls.

För att underlÀtta kan du om du vill först rita upp linjer utmed ögonbrynen för att markera hur du ska trimma. Var försiktig om du vill forma överkanten pÄ dina ögonbryn eftersom det lÀtt kan se onaturligt ut. 

NÀr du Àr fÀrdig Àr det viktigt att du rengör ögonbrynstrimmern ordentligt.

Vad Àr fördelarna med att anvÀnda en ögonbrynstrimmer istÀllet för en pincett?

För att fÄ till rÀtt form och precisa detaljer har en ögonbrynstrimmer flera fördelar. Med en ögonbrynstrimmer kan du framförallt komma Ät mindre hÄrstrÄn som du helt enkelt inte kommer Ät med en pincett. Om du har buskiga ögonbryn sÄ kan du med en ögonbrynstrimmer Àven korta ner lÀngden pÄ hÄrstrÄna vilket du ju inte kan göra med en pincett.

Dessutom Àr mÄnga ögonbrynstrimmers utformade för att Àven kunna anvÀndas pÄ annan behÄring i ansiktet och ibland Àven pÄ kroppen för exempelvis bikinilinjen. Perfekt om du har fjun pÄ överlÀppen som du vill bli av med. 

Ibland kan det bÀsta vara en kombination av ögonbrynstrimmer och pincett för att fÄ det absolut bÀsta resultatet.

Betyg pÄ guiden: