NÀr du vill fÄ en frÀsch och fin solbrÀnna utan att utsÀtta din kÀnsliga hud med för mycket sol kan du ta hjÀlp av brun-utan-sol produkter. Det Àr ocksÄ en snabb vÀg och ett hÀlsosamt sÀtt att skaffa sig lite fÀrg samtidigt som du vill undvika rynkor. Perfekt nÀr du vill börja klÀ dig i klÀder med visa bara armar och ben fast du kÀnner dig blek. Det finns ett stort utbud av BUS i olika utföranden. Du hittar dem som mousse, gel, crÚme, spray och servetter och det Àr en smaksak vilken variant som Àr bÀst för dig.

Brun Utan Sol vi rekommenderar 

NÀr du vill fÄ en frÀsch och fin solbrÀnna utan att utsÀtta din kÀnsliga hud med för mycket sol kan du ta hjÀlp av brun-utan-sol produkter. Det Àr ocksÄ en snabb vÀg och ett hÀlsosamt sÀtt att skaffa sig lite fÀrg samtidigt som du vill undvika rynkor. Perfekt nÀr du vill börja klÀ dig i klÀder med visa bara armar och ben fast du kÀnner dig blek. Det finns ett stort utbud av BUS i olika utföranden. Du hittar dem som mousse, gel, crÚme, spray och servetter och det Àr en smaksak vilken variant som Àr bÀst för dig.

Alla Brun Utan Sol

Clarins Delicious Self Tanning Cream

#1 Clarins Delicious Self Tanning Cream

Sammanfattning: Det hÀr Àr en produkt för dig som vill ha nÄgot som Àr enkelt att applicera och samtidigt ger en riktigt snygg och naturlig fÀrg.

Clarins Delicious Self Tanning Cream passar bÄde för ansikte och kropp och ger en lÀcker kolafÀrg dÄ den innehÄller Àkta kakao-extrakt frÄn kakaobönor och kakaosmör. Denna brun-utan-sol innehÄller Àven Aloe Vera som ger din hud en bra Äterfuktande effekt vilket har en positiv inverkan pÄ att fÀrgen sitter i sÄ lÀnge som möjligt.

KrÀmen Àr tjock i konsistensen och kÀnns dryg. Till produkten kommer det med en spatel som du anvÀnder för att enkelt applicera krÀmen. Det Àr lÀtt att fÄ ett jÀmnt resultat eftersom krÀmen Àr fÀrgad.

  • BĂ€sta premium av Testagram.se

Å Brun utan sol

#2 Å Brun utan sol

Sammanfattning: Åhlens har en egen produkt – Å Body Care Brun Utan Sol som i konsistensen Ă€r en lotion och den ger dig en fin gyllenbrun fĂ€rg. Är du pĂ„ jakt efter en bra och prisvĂ€rd budgetprodukt Ă€r detta en brun-utan-sol för dig som hĂ„ller vad den lovar.

Den hÀr krÀmen Äterfuktar huden med sin avokadoolja och det ger ocksÄ en hÀrlig doft. Avokadooljan Àr bÄde mjukgörande och vÄrdande för din hud. Produkten passar dÀrför bÄde för ansikte och kropp.

KrÀmen har en rödaktig ton för enklare applicering som ger ett jÀmnare resultat och det gÄr smidigt och snabbt att smörja in sig. Den ger din hud en naturlig solbrun fÀrg inom tvÄ till tre timmar.

  • BĂ€sta budget av Testagram.se

Loreal Paris Sublime Bronze Self-Tanning Dry Mist for Face

#3 Loreal Paris
Sublime Bronze Self-Tanning Dry Mist for Face

Sammanfattning: Ibland vill man bara ha lite extra fĂ€rg i ansiktet för att bĂ€ttra pĂ„ fĂ€rgen mellan appliceringarna. DĂ„ Ă€r denna spray frĂ„n Loreal Paris – Sublime Bronze Self-Tanning Dry Mist for Face en bra produkt för ansiktet.

Att spraya ut fÀrgen Àr bÄde praktiskt och kÀnns uppfriskande i ansiktet. Du fÄr med denna produkt en lÀtt och jÀmn fÀrg och du behöver inte anvÀnda hÀnderna för att jÀmna ut. Bara spraya pÄ och vÀnta pÄ resultatet. Enklare kan det inte bli.

Med den hÀr sprayen fÄr du en fin mellanbrun fÀrg och fÀrgen hÄller lÀnge. Det bÀsta med denna spray Àr att den torkar in snabbt i huden vilket underlÀttar om du ocksÄ ska sminka dig en kort stund efter. TÀnk pÄ att inte anvÀnda ansiktskrÀmer för snart efter applicering eftersom fÀrgen dÄ lÀtt försvinner.

  • BĂ€sta special av Testagram.se

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse

#4 St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse

Sammanfattning: En annan bra produkt som ger en fuskbrÀnna direkt i vÀntan pÄ den riktiga BUS-effekten Àr St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse. Bra att ha hemma i badrumsskÄpet nÀr du har brÄttom och snabbt behöver en snygg fÀrg.

Produkten Àr enkelt att applicera jÀmnt eftersom den har en bronzer och den i sig ger en fin varm fÀrg. Moussen torkar snabbt in i huden sÄ det Àr inga problem att snart klÀ sig luftigt efter applicering.

Den riktiga fÀrgen kommer efter 4 till 6 timmar och dÄ sköljer du av moussen för att undvika att lite av den karakteristiska BUS-doften framtrÀder. Doften Àr inte sÄ tydlig men du kan kÀnna av den litegrann efter ett par timmar nÀr produktens vanliga goda doft börjar avta.

  • BĂ€sta special av Testagram.se

Köpguide

Fuska dig till en solbrÀnd hy med hjÀlp av en BUS. Med en bra produkt fÄr du en naturlig ton utan nÄgra fula streck eller rÀnder och ett resultat som hÄller lÀnge. Vi ska hÀr gÄ igenom vad du bör tÀnka pÄ nÀr du ska vÀlja och köpa en brun-utan-sol produkt. Följ dessa tips och rÄd sÄ kommer du att hitta den bÀsta BUS-produkten för dig.

Med eller utan bronzer?

En viktig frÄga att ta stÀllning till Àr om du vill ha med eller utan bronzer. Fördelen Àr att du ser var du applicerar eftersom den ger en fÀrg direkt. Nackdelen Àr att du lÀtt kan bli lurad av bronzerns fÀrg nÀr den vÀl slÀpper och den riktiga BUS-fÀrgen trÀder fram. Det blir dÄ kanske inte samma nyans du hade tÀnkt dig och mer av en besvikelse.

Mousse, gel, crĂšme, spray eller servetter?

Vilken typ av produkt som Àr bÀst att köpa handlar mycket om vilken kÀnsla du vill fÄ med produkten. En mousse eller krÀm ger den dÀr krÀmiga kÀnslan, en gel kan kÀnnas lite kladdig och servetter och spray kan kÀnnas ganska blött. HÀr handlar det mest om en smaksak vad du föredrar.

SÄ anvÀnder du produkten

Glöm inte handske innan du anvÀnder produkten

Viktigast av allt nÀr du ska applicera en brun-utan-sol Àr att inte glömma anvÀnda handske! Skulle du göra det misstaget att glömma gör du det bara en gÄng för det Àr sÄ pinsamt att gÄ runt med brun fÀrg i handflatorna. Ett tips Àr att se till att alltid ha handskar liggandes nÀra produkten sÄ rÄkar du inte glömma. En sÀrskild appliceringshandske hjÀlper dig ocksÄ att fÄ ett jÀmnare resultat samtidigt som du inte slösar pÄ din produkt eftersom handsken inte drar Ät sig produkten.

SÄ fÄr du ett flÀckfritt resultat

Inför appliceringen kan du börja med att peela eller torrborsta kroppen. DĂ„ fĂ„r du bort den yttersta torra huden som annars snart kommer att flagna och ge ett flĂ€ckigt resultat. Glöm inte att vara extra noggrann pĂ„ armbĂ„gar, knĂ€n och fotknölar. Efter torrborstningen Ă„terfuktar du huden vilket hjĂ€lper dig att fĂ„ en jĂ€mnare nyans över hela omrĂ„det. Är vissa omrĂ„den torra drar de omrĂ„dena till sig mycket mer fĂ€rg och du fĂ„r dĂ€rför ett flĂ€ckigt resultat.

Det hÀr ska du tÀnka pÄ nÀr du applicerar

NÀr du applicerar arbetar du med en mindre del av kroppen i taget sÄ att produkten arbetas in jÀmt över hela omrÄdet. Kör du till exempel hela armen pÄ en och samma gÄng Àr det lÀtt att missa en del av huden och att du istÀllet gÄr över vissa hudomrÄden mer Àn en gÄng. VÀlj istÀllet att fokusera pÄ underarmen och överarmen var för sig sÄ blir resultatet bÀttre.

SÄ hÄller fÀrgen lÀngre

För att fÀrgen ska hÄlla sÄ lÀnge som möjligt Àr det bra att du Äterfuktar huden med lotion och ansiktskrÀmer Àven mellan appliceringarna. Det Àr viktigt att huden inte blir för torr och fnasig för dÄ lossnar fÀrgen mycket snabbare och du fÄr ett flÀckigt resultat. Huden mÄr ocksÄ bra av att du dricker vatten i lagom mÀngd och Àter tillrÀckligt mycket frukt och grönsaker.

Att anvÀnda produkten i sol

Det Àr inga problem att vistas i solen med denna produkt men glöm inte att ocksÄ anvÀnda solskyddsprodukter nÀr du ska vistas i stark sol eller en lÀngre tid i solen. En BUS skyddar inte mot de skadliga solstrÄlarna.

Betyg pÄ guiden: