Bästa Rödceder » 5 produkter i test

Olika produkter av Rödceder kan användas till olika områden i hemmet som att komma till rätta med och förebygga problem med skadedjur. Det kan också användas för att ge kläder och textilier en fräsch doft om man placerar produkterna i byrån, garderoben eller i andra förvaringsutrymmen.

Det finns många Rödcederprodukter att välja mellan och vi har handplockat några av de mest populära produkterna på marknaden. Dessa produkter har testats och efterhand det kommer nya produkter som kan utmana våra vinnare undersöks dessa och testerna uppdateras kontinuerlig med ny information.

1. Redecker™ Doftblock rödceder 5-pack

Doftblocken som kommer i 5-pack är tillverkade av amerikansk rödceder som sprider en härlig doft. Doften från rödceder är väldigt tilltalande för oss människor och kan därför användas på olika ställen i ditt hem för att skapa en behaglig och väldoftande miljö.

Med hjälp av dessa doftblock kan du på ett enkelt sätt sprida den härliga doften och fräscha upp exempelvis garderoben, skafferiet eller byrålådorna.

Doftblocken består av 100 % rödceder Juniperus Virginiana. Rödceder är en ren naturprodukt som du kan doftsätta ditt hem på ett helt naturligt och giftfritt sätt. Vi har inget att anmärka på denna produkt.

Redecker™ Doftblock rödceder 5-pack
Till produkt

2. Redecker™ Malringar rödceder 10-pack

Ringarna som kommer i 10-pack är tillverkade av amerikansk rödceder som sprider en härlig doft. Doften från rödceder är väldigt tilltalande för oss människor och kan därför användas på olika ställen i ditt hem för att skapa en behaglig och väldoftande miljö. Med hjälp av dessa ringar kan du på ett smidigt sätt sprida den härliga doften och fräscha upp exempelvis garderoben eller klädkammaren.

Ringarna är gjorda av 100% rödceder från Juniperus Virginiana. Rödceder är en ren naturprodukt och därför också miljövänlig. Med hjälp av dessa hängare kan du alltså doftsätta ditt hem på ett helt naturligt och giftfritt sätt.

Hygieniskt skydd mot flertalet skadedjur. Vi har inget att anmärka på denna produkt.
Redecker™ Malringar rödceder 10-pack
Till produkt

3. Redecker™ Malkulor rödceder 10-pack

Malkulorna som kommer i 10-pack är tillverkade av amerikansk rödceder som sprider en härlig doft. Doften från rödceder är väldigt tilltalande för oss människor och kan därför användas på olika ställen i ditt hem för att skapa en behaglig och väldoftande miljö. Med hjälp av dessa kulor kan du på ett enkelt sätt sprida den härliga doften och fräscha upp exempelvis garderoben, klädkammaren eller byrålådan.

Kulorna består av 100 % rödceder från Juniperus Virginiana. Rödceder är en ren naturprodukt och därför också miljövänlig. Med hjälp av dessa kulor kan du alltså doftsätta ditt hem på ett helt naturligt och giftfritt sätt.

Kommer snart! Vi har inget att anmärka på denna produkt.
Redecker™ Malkulor rödceder 10-pack
Till produkt

4. Redecker™ Hängande Doftblock Rödceder 2-pack

Hängarna som kommer i 2-pack är tillverkade av amerikansk rödceder som sprider en härlig doft. Doften från rödceder är väldigt tilltalande för oss människor och kan därför användas på olika ställen i ditt hem för att skapa en behaglig och väldoftande miljö. Med hjälp av dessa hängare kan du på ett smidigt sätt sprida den härliga doften och fräscha upp exempelvis garderoben, sovrummet eller klädkammaren.

Hängarnas träplattor är gjorda av 100 % rödceder från Juniperus Virginiana. Rödceder är en ren naturprodukt och därför också miljövänlig. Med hjälp av dessa hängare kan du alltså doftsätta ditt hem på ett helt naturligt och giftfritt sätt.

Rödcederhängarna kan återanvändas många gånger och du kommer därför kunna ha användning av dessa under många år. Detta ger dig en mycket hållbar produkt med hänsyn till miljön. Vi har inget att anmärka på denna produkt.
Redecker™ Hängande Doftblock Rödceder 2-pack
Till produkt

5. Värdepaket: Redecker™ Rödceder

Värdepaketet innehåller olika produkter tillverkade av rödcederträ som du kan använda i hela hemmet.

  • Doftblock rödcederträ 5-pack: Placera blocken i exempelvis skafferi, garderober och lådor.
  • Malkulor i rödcederträ 15-pack: Placera malkulorna i lådor, garderober, ryggsäckar, resväskor m.m.
  • Doftringar i rödcederträ 10-pack: Ringarna passar bra att hänga på dina galgar i garderoben.
  • Träflisor av rödceder 5-pack: Påsar med träflisor som du kan använda exempelvis i din garderob eller byrålåda.
Rödceder är ett ekologiskt och miljövänligt alternativ som ger en fantastisk fräsch doft och kan användas i hela hemmet. Vi har inget att anmärka på denna produkt.
Värdepaket: Redecker™ Rödceder
Till produkt

Så är Rödcederprodukterna utvalda

I vår undersökning har vi noggrant valt ut produkter med hög kvalitet och i olika prisklasser. Våra produkttestare har fått testa alla utvalda produkter i Rödceder under en viss testperiod och har bedömt varje produkt utifrån en rad kriterier.

Testerna för att hitta bästa Rödceder genomfördes utifrån en bedömning av följande kriterier:

  • Användarvänlighet – Vi har tittat på hur väl Rödcederprodukterna går att använda till olika användningsområden. Oljor behöver enkelt kunna strykas på önskade platser och produkter av Rödcederträ ska enkelt kunna placeras i garderober, byråer och på klädgalgar. 
  • Pris – Här har vi tittat på priset i förhållande till vilken kvalitet produkterna har för att bedöma om det är en prisvärd produkt eller inte.

Köpguide Rödceder

I våra tester har vi tittat på vilka produkter som finns inom Rödceder och hur de bäst används inom olika användningsområden. Utifrån olika behov kan man behöva olika slags produkter och vi har därför tagit fram denna köpguide för att lättare hitta rätt produkt.

Produkter av Rödcederträ

Fördelen med produkter av Rödcederträ är att de kan slipas med sandpapper när doften har börjat avta. Då friges ny doft och på så sätt kan produkterna användas under lång tid. Vill man ha en ännu starkare doft går det att applicera Rödcederolja på produkterna.

Träblock av Rödcederträ kan placeras i hyllor eller på golvet i garderoben, klädkammaren eller på andra ställen för ett långvarigt skydd mot insekter. Perfekt vid exempelvis vinterförvaring av kläder och andra textilier. Oljan från träblocken avges sakta och under lång tid för ett långsiktigt skydd.

En påse med Rödcederträkulor kan hängas in i garderoben eller klädkammaren för att skydda kläder och ge dem en fräsch doft. Här kan man också välja att i stället använda sig av ringar som enkelt träs på exempelvis klädgalgar.

Rödcederolja

Om man har problem med krypande skadedjur kan det vara smidigt att välja en Rödcederolja. Då kan man stryka på oljan på lister, i fönsterkarmar, kanter och på andra ställen där skadedjuren förekommer.

Rödcederspray

Att använda sig av Rödcederspray är smidigt då det är enkelt att spraya över en valfri plats som fönsterkarmar och annat för snabb effekt. Sprayen lägger sig lätt över platsen vilket gör att doften avtar något snabbare än om man stryker på en olja. För en mer långvarig effekt kan man därför behöva spraya på lite mer oftare än om man väljer en Rödcederolja.

Vanliga frågor och svar om Rödceder

Vad är Rödceder?

Det är ett träslag och är därför en ren naturprodukt. Rödceder hjälper till att förebygga och bli av med skadedjur på ett naturligt och giftfritt sätt.

Hur använder man Rödceder?

Produkter gjorda av Rödcederträ kan placeras i linneskåp, byrålådor, garderober och andra förvaringsutrymmen. Det sprider då en fräsch doft i kläder och textilier samtidigt som man förebygger skadedjur. Som olja stryks Rödcederoljan på exempelvis lister och andra ställen vid behov.

Är Rödceder farligt?

Det är ingen fara för varken barn eller djur om de hittar produkter av Rödcederträ. Olja och spray ska man däremot förvara oåtkomligt då de är i koncentrerad form och kan innehålla andra ingredienser.

Betyg på testguiden:

4/5 - (243 votes)