Bästa Rödcederträ » 5 produkter i test

Rödcederträ ger ett långvarigt skydd av kläder och andra textilier mot malar och insekter. Doften från träslaget fräschar också upp kläderna med en ljuvlig doft. Produkterna finns i diverse former som block, kulor eller ringar för att kunna användas på olika ställen efter behov.

Vi har testat många av marknadens mest populära produkter inom Rödcederträ för att välja ut de bästa produkterna. Efterhand det kommer nya lovande produkter undersöker vi dessa och uppdaterar vårt test när vi hittar nya vinnare.

1. Redecker™ Doftblock rödceder 5-pack

Doftblocken som kommer i 5-pack är tillverkade av amerikansk rödceder som sprider en härlig doft. Doften från rödceder är väldigt tilltalande för oss människor och kan därför användas på olika ställen i ditt hem för att skapa en behaglig och väldoftande miljö.

Med hjälp av dessa doftblock kan du på ett enkelt sätt sprida den härliga doften och fräscha upp exempelvis garderoben, skafferiet eller byrålådorna.

Doftblocken består av 100 % rödceder Juniperus Virginiana. Rödceder är en ren naturprodukt som du kan doftsätta ditt hem på ett helt naturligt och giftfritt sätt. Vi har inget att anmärka på denna produkt.

Redecker™ Doftblock rödceder 5-pack
Till produkt

2. Redecker™ Malringar rödceder 10-pack

Ringarna som kommer i 10-pack är tillverkade av amerikansk rödceder som sprider en härlig doft. Doften från rödceder är väldigt tilltalande för oss människor och kan därför användas på olika ställen i ditt hem för att skapa en behaglig och väldoftande miljö. Med hjälp av dessa ringar kan du på ett smidigt sätt sprida den härliga doften och fräscha upp exempelvis garderoben eller klädkammaren.

Ringarna är gjorda av 100% rödceder från Juniperus Virginiana. Rödceder är en ren naturprodukt och därför också miljövänlig. Med hjälp av dessa hängare kan du alltså doftsätta ditt hem på ett helt naturligt och giftfritt sätt.

Hygieniskt skydd mot flertalet skadedjur. Vi har inget att anmärka på denna produkt.
Redecker™ Malringar rödceder 10-pack
Till produkt

3. Redecker™ Malkulor rödceder 10-pack

Malkulorna som kommer i 10-pack är tillverkade av amerikansk rödceder som sprider en härlig doft. Doften från rödceder är väldigt tilltalande för oss människor och kan därför användas på olika ställen i ditt hem för att skapa en behaglig och väldoftande miljö. Med hjälp av dessa kulor kan du på ett enkelt sätt sprida den härliga doften och fräscha upp exempelvis garderoben, klädkammaren eller byrålådan.

Kulorna består av 100 % rödceder från Juniperus Virginiana. Rödceder är en ren naturprodukt och därför också miljövänlig. Med hjälp av dessa kulor kan du alltså doftsätta ditt hem på ett helt naturligt och giftfritt sätt.

Kommer snart! Vi har inget att anmärka på denna produkt.
Redecker™ Malkulor rödceder 10-pack
Till produkt

4. Redecker™ Hängande Doftblock Rödceder 2-pack

Hängarna som kommer i 2-pack är tillverkade av amerikansk rödceder som sprider en härlig doft. Doften från rödceder är väldigt tilltalande för oss människor och kan därför användas på olika ställen i ditt hem för att skapa en behaglig och väldoftande miljö. Med hjälp av dessa hängare kan du på ett smidigt sätt sprida den härliga doften och fräscha upp exempelvis garderoben, sovrummet eller klädkammaren.

Hängarnas träplattor är gjorda av 100 % rödceder från Juniperus Virginiana. Rödceder är en ren naturprodukt och därför också miljövänlig. Med hjälp av dessa hängare kan du alltså doftsätta ditt hem på ett helt naturligt och giftfritt sätt.

Rödcederhängarna kan återanvändas många gånger och du kommer därför kunna ha användning av dessa under många år. Detta ger dig en mycket hållbar produkt med hänsyn till miljön. Vi har inget att anmärka på denna produkt.
Redecker™ Hängande Doftblock Rödceder 2-pack
Till produkt

5. Värdepaket: Redecker™ Rödceder

Värdepaketet innehåller olika produkter tillverkade av rödcederträ som du kan använda i hela hemmet.

  • Doftblock rödcederträ 5-pack: Placera blocken i exempelvis skafferi, garderober och lådor.
  • Malkulor i rödcederträ 15-pack: Placera malkulorna i lådor, garderober, ryggsäckar, resväskor m.m.
  • Doftringar i rödcederträ 10-pack: Ringarna passar bra att hänga på dina galgar i garderoben.
  • Träflisor av rödceder 5-pack: Påsar med träflisor som du kan använda exempelvis i din garderob eller byrålåda.
Rödceder är ett ekologiskt och miljövänligt alternativ som ger en fantastisk fräsch doft och kan användas i hela hemmet. Vi har inget att anmärka på denna produkt.
Värdepaket: Redecker™ Rödceder
Till produkt

Så är alla Rödcederträ utvalda

Vi har inför det här testet genomsökt många av marknadens mest populära produkter i Rödcederträ. Bland dessa produkter har vi noggrant valt ut produkter med hög kvalitet i olika prisklasser. Våra egna produkttestare har testat alla produkter som ingår i detta test och bedömt var och en utifrån en rad kriterier.

Testerna för att hitta bästa Rödcederträ genomfördes utifrån en bedömning av följande kriterier:

  • Användarvänlighet – Vi har tittat på hur väl rödcederprodukterna går att använda till olika användningsområden. Oljor kan exempelvis användas till doftpåsar och Rödcederträprodukter till garderober, byråer och klädgalgar.
  • Pris – Vi har bedömt om produkten är prisvärd eller inte genom att titta på olika prisskillnader i förhållande till kvalitet.

Köpguide Rödcederträ

Det finns en del olika Rödcederträprodukter och vissa kan vara bättre än andra för olika användningsområden. Därför har vi sammanställt denna köpguide för att lättare välja rätt produkt.

Formen på produkterna

  • Träblock – Produkter i form av träblock kan läggas platt i lådor, på hyllor eller på en golvyta som exempelvis i klädkammaren eller i källaren. Oljan från träet avges sakta vilket gör dessa block till ett långsiktigt skydd. Blocken finns även i form av skoblock vilket både ger skor en fräsch doft samtidigt som materialet drar åt sig fukt.
  • Kulor – Rödcederträ i form av kulor kan exempelvis placeras i byrålådor och andra lådor där kanter förhindrar kulorna från att rulla ner eller i väg.
  • Ringar – I form av ringar kan produkterna enkelt hängas på till exempel galgar i garderoben och även olika slags krokar i rätt storlek.
  • Påsar – Det finns även påsar med pellets av Rödceder som kan användas i olika slags lådor eller ställas på önskad plats där man vill ha en fräsch doft. Påsar kan också fyllas med Rödcederträkulor.

Vanliga frågor och svar om Rödcederträ

Hur fungerar Rödcederträ mot skadedjur?

Doften från detta träslag är en doft som skadedjuren avskyr. På så sätt skrämmer man bort djuren samtidigt som man förebygger nya problem. För oss människor är doften i stället behaglig och ger en fräsch doft åt kläder och textilier.

Är det farligt med Rödcederträ?

Det är en 100 % naturlig, miljövänlig och giftfri produkt som inte är farlig för varken barn eller djur.

Var kan man använda produkter av Rödcederträ?

Vanliga ställen att använda Rödcederträprodukter är exempelvis i byråer, linneskåp och garderober. Produkterna kan användas överallt i hemmet där man vill motverka skadedjur och sprida en väldoft.

Betyg på testguiden:

4/5 - (242 votes)