Bästa Barnvagnsregnskydd » 4 produkter i test

Babyregnskydd

Skydda barnet och barnvagnen med ett heltäckande och bra regnskydd. Det finns ett stort utbud av universella barnvagnsregnskydd i olika modeller, färger och mönster att välja mellan men det kan vara svårt att välja rätt. Faktum är att alla skydd inte håller tätt eller har svårt att täcka hela vagnen. Här i vårt test får du hjälp för att kunna välja ett regnskydd som ger både vagnen och barnet det rätta skyddet.

I våra tester har vi undersökt många av de mest populära barnvagnsregnskydden för att testa, bedöma och välja ut de bästa modellerna. Efterhand det kommer nya lovande produkter som kan utmana våra vinnare undersöker vi dessa och uppdaterar vårt test.

1. ELODIE DETAILS Regnskydd till Barnvagn

Om man önskar ett regnskydd med mycket färg och mönster för att piffa upp i regnrusket kan vi rekommendera Elodie Details Regnskydd till Barnvagn. Märket är känt för att erbjuda produkter i hög kvalitet med rolig design och utformning.

Regnskyddet är tillverkat i PU-impregnerad polyester som är garanterat vattenavvisande och håller hög kvalitet. Skyddet klarar av att tvättas i maskin i 30 grader och torkar mycket snabbt efter tvätt.

Den här modellen passar alla sittvagnar, liggvagnar och sulkys. Skyddet levereras i en väska som har en praktisk kardborreknäppning som enkelt kan fästas på vagnen.

En produkt med kvalitet som passar alla enkelvagnar och som kan väljas i flera färger och mönster. Vi hittar inget negativt med denna produkt.
ELODIE DETAILS Regnskydd till Barnvagn

2. TULLSA REGNSKYDD FÖR LIGGVAGN REFLEX

Reflexer är viktigt i mörker eller skymning och en stor fördel med produkten, Tullsa Regnskydd för liggvagn Reflex, är att hela skyddet är som en reflex. En utmärkt funktion för att synas bra i mörkret!

Varumärket Tullsa är välkänt för bra barnprodukter och att de tar så seriöst på säkerheten med reflexer är imponerande. En annan klar fördel är en generös öppning i regnskyddet för att underlätta att plocka upp och lägga ner barnet i vagnen med skyddet på.

Produkten passar de allra flesta liggvagnar men fungerar mindre bra för sittvagnar. Skyddet kan tvättas i maskin i 30 grader och lufttorkar sedan snabbt.

Ett regnskydd med en generös öppning och hela modellen är i reflexmaterial. Skyddet är något prasslig och passar bara liggvagnar.
TULLSA REGNSKYDD FÖR LIGGVAGN REFLEX

3. TINY TRAVEL REGNSKYDD BARNVAGN SITTDEL

För den som behöver ett skydd till en sittvagn, joggers eller sulky kan vi rekommendera Tiny Travel Regnskydd Barnvagn Sittdel. Det är en modell som är smidig och lätt att trä på och av vagnen.

Skyddet har ett material som är vatten- och smutsavvisande och skyddar riktigt bra, även från vind och snö. Utformningen är praktisk och passar även större vagnar med sufflett.

Till regnskyddet medföljer också en smart förvaringsväska som gör det enkelt att ha med sig skyddet. Säkerhetsaspekten är också genomtänkt med reflexränder för att kunna ta promenader i mörker.

Modellen passar även större vagnar och det finns reflexränder för att öka säkerheten i mörker. Regnskyddet täcker så pass mycket att det lätt kan upplevas som instängt.
TINY TRAVEL REGNSKYDD BARNVAGN SITTDEL

4. Tullsa Regnskydd för Tvilling/Syskonvagn med 2 Sittdelar

Även syskonvagnar och tvillingvagnar kan givetvis behöva regnskydd och det har vi tänkt på i detta test. Med en extra stor vagn kan det vara ännu svårare att hitta ett universellt regnskydd som passar.

Här kan vi lita på märket Tullsa som har en modell med bra justeringsmöjligheter som gör att skyddet går att fästa i princip på vilken vagn som helst. Regnskyddet är anpassat för två sittdelar och för bästa passform används smarta kardborreförslutningar för justering. Produkten finns även i en annan modell för vagnar med liggdel.

Skyddet har även stora reflexband för säkerheten i mörker och det kommer även med en praktisk förvaringsväska som går att fästa på vagnen.

En rymlig och anpassningsbar modell för syskon- och tvillingvagnar. Just denna modell passar endast vagnar med sittdelar.
Tullsa Regnskydd för Tvilling/Syskonvagn med 2 Sittdelar

Så är Barnvagnsregnskydden utvalda

I våra tester av regnskydd för barnvagn har vi framför allt kontrollerat att produkterna inte läcker men även att hela barnvagnen täcks och ger bra skydd för barnet. Förutom egna tester har vi även bedömt utifrån kundrecensioner och omdömen från kunder som har använt produkterna både kort och lång tid.

Testerna för att hitta bästa barnvagnsregnskyddet genomfördes utifrån en bedömning av följande kriterier:

  • Vattentäthet: I testerna har vi kontrollerat att produkterna verkligen är vattentäta. Materialet ska tåla mycket regnmängder utan att släppa igenom vatten varken genom material eller i sömmar.
  • Täckande yta: Även om många vagnar ser olika ut och det finns universella modeller i flera utföranden är det inte alltid de klarar av att täcka ordentligt.
  • Anpassningsbar: Här har vi även tittat mycket på smarta utföranden för att enkelt kunna anpassa skyddet för olika vagnmodeller. Regnskyddet ska också sitta på snyggt och inte ha överflödigt skydd hängandes på olika ställen.

Betyg på testguiden:

4/5 - (229 votes)