Bästa Lösnaglarna » 4 produkter i test

Nagelstärkare

Det är många som inte är nöjda med sina naglar och det är inte så konstigt då vi utsätter våra händer och naglar för många olika saker. Förutom vardagligt slitage tvättar vi händerna flera gånger om dagen och de utsätts för både sol, torr luft, kyla och värme. Då kan lösnaglar ge lyxiga och perfekta naglar på nolltid.

Vi har tittat på några av de populäraste produkterna och noggrant testat dessa för att välja ut de som är bäst och mest prisvärda. Våra tester uppdateras regelbundet när det kommer nya, populära produkter som kvalificerar sig som bra alternativ.

1. Nailhur Stiletto

Vår testvinnare i detta test blev produkten Nailhur Stiletto. Dessa lösnaglar är av riktigt bra kvalitet och kan lura vem som helst med att man varit på ett dyrt salongsbesök för att få naglarna fixade. I produktserien finns naglar i flera olika färger och stilar att välja mellan, så det finns något som passar alla.

I detta paket finns 24 stycken lösnaglar, nagellim och nagelfil. Lösnaglarna finns i 12 olika storlekar så det är enkelt att hitta precis rätt storlek för bästa passform. De är mycket enkla att använda och sitter på bra i upp till cirka två veckor.

Ett kit som gör det enkelt att få salongsnaglar och lösnaglarna finns i flera olika storlekar för bästa passform. Limmet är helt ok och gör att naglarna sitter mer än vecka men det finns bättre lim.
Ardell Nail Addict Natural Stiletto
Till produkt

2. Kiss and broadway artificial nails Stiletto

Lösnaglarna Kiss and broadway artificial nails Stiletto ger hela 100 stycken naglar i toppkvalitet. Vi gillar att man kan köpa storpack av dessa riktigt bra naglar. Kiss är också ett ledande märke på marknaden för just nagelvård.

Färgen är helvitt vilket underlättar att bära dem som de är utan att behöva måla dem, om man inte vill det. Lösnaglarna är mycket flexibla och i olika storlekar som samtidigt är enkla att fila till önskad storlek. Kiss har ett av de bästa limmen så man behöver inte komplettera det lim som medföljer i förpackningen.

Många naglar av hög standard på en gång i samma paket. Det ingår ingen nagelfil så det får man köpa till om man inte har en bra från början.
Till produkt

3. Depend Press & Go

För den som vill ha ett snabbt alternativ med självhäftande lösnaglar ska ta en titt på Depend Press & Go. Ett perfekt alternativ om man vill ha snygga naglar till ett bröllop eller under en festkväll. Denna variant har en fyrkantig form med en french tip och de är dekorerade med jättesöta blommor på toppen.

Lösnaglarna är mycket enkla att använda då de bara trycks fast på de riktiga naglarna. På ett kick har man en fransk manikyr med långa, fina naglar. I paketet finns 24 stycken lösnaglar vilket räcker till minst 2 tillfällen.

Enkelt och snabbt alternativ för att få fransk manikyr. En snabblösning som inte håller så länge.
Depend Press & Go
Till produkt

4. Kiss and broadway nageldekoration

Från Kiss and broadway har vi även tagit med en nageldekoration som även kan användas på lösnaglar. Dekorationen fästs med en pincett och sedan kan man avsluta med ett överlack för bästa hållbarhet. Då sitter de mycket bättre och längre.

Ett enkelt sätt att få snyggt dekorerade naglar om man vill göra något extra med sin nagelkreation. Det finns många olika dekorationer i olika designer att välja mellan för att smycka sina naglar. 

Ett snabbt och enkelt sätt att få dekorerade naglar. Vi hittar inget negativt med denna produkt.  
Kiss and broadway nageldekoration
Till produkt

Så är lösnaglarna utvalda

I vår undersökning har vi noggrant valt ut produkter med hög kvalitet och i olika prisklasser. Våra produkttestare har fått testa alla utvalda lösnaglar under en viss testperiod och har bedömt varje produkt utifrån en rad kriterier.

Testerna för att hitta bästa lösnaglarna genomfördes utifrån en bedömning av följande kriterier:

  • Resultat – I testerna har vi tittat på hur länge lösnaglarna sitter, det vill säga hur väl limmet fungerar.
  • Användarvänlighet – Vi har även tittat på hur väl storlekarna och passformen fungerar och om det är enkelt att hitta rätt nagel till rätt finger. 
  • Pris – Här har vi tittat på priset i förhållande till vilken kvalitet produkterna har för att bedöma om det är en prisvärd produkt eller inte.

Köpguide lösnaglar

Långa, snygga naglar är mångas dröm och det kan enkelt bli verklighet med hjälp av lösnaglar. Det går snabbt och är betydligt billigare än att gå på salong för att få naglarna fixade.

Lim eller självhäftande

Det finns lösnaglar som fästs med lim och andra som är självhäftande. Lim är att föredra om man vill använda naglarna längre medan de självhäftande kan vara bra om man bara vill ha snygga naglar kanske för en festkväll.

Medföljande lim eller att köpa till extra

Det kan vara bra att det följer med lim i paketet men tyvärr är det inte alla som är så värst bra och håller naglarna på plats särskilt länge. Det kan ibland vara värt att köpa till lim som man vet fungerar.

Nagelfil

Ibland följer det också med en nagelfil för att man ska kunna forma till naglarna både så att de passar bättre men också om man vill ha dem något kortare. En medföljande fil kan vara bra men köper man lösnaglar ofta blir det en hel del onödiga filer.

Vanliga frågor och svar om lösnaglar

Hur applicerar man lösnaglar?

De allra flesta lösnaglar fästs med ett speciellt lim som är framtaget att användas på de naturliga naglarna. Det finns också självhäftande produkter men de sitter inte på särskilt länge.

Hur vet jag vilken storlek som passar med lösnaglar?

Större förpackningar brukar ha många olika storlekar och passformer. Övriga brukar man få fila till i rätt storlek och form. Det brukar ibland medfölja en fil i förpackningen eller så får man investera i en bra nagelfil.

Kan de riktiga naglarna förstöras av lösnaglar?

Eventuell filning ovanpå nageln ger en viss förslitning där naglarna försvagas och blir tunnare. Även limmet är uttorkande för naglarna. Tar man bara om hand om naglarna och låter dem få vila regelbundet så håller de sig fina.

Betyg på testguiden:

4/5 - (229 votes)