Bästa Lip Plumper » 4 produkter i test

Röd hårfärg

Har du drömt om att få en attraktiv plutmun med volym så ska du titta lite extra på en lip plumper. Denna läpprodukt ger läpparna tillfälligt mer volym vilket skapar en lättare pluteffekt. Ett bra alternativ till personer som inte vill eller kan göra fillers.

Vi har testat många olika lip plumpers på marknaden för att välja ut de populäraste och bästa produkterna. Efterhand det kommer nya lovande produkter undersöker vi dessa och uppdaterar vårt test om vi hittar nya vinnare.

1. Filorga Nutri Filler Lips

Vinnaren i detta test blev Filorga Nutri Filler Lips som ger en fin lyster redan vid första appliceringen. Allra bäst är produkten vid regelbunden användning då läpparna blir mer mjuka och fylligare.

Denna lip plumper innehåller sheasmör och Filorgas särskilda NCEF-cocktail med aktiva och revitaliserande ingredienser. Produkten både återfuktar och framhäver läpparnas naturliga färg.

Ger ett snabbt resultat och ett ännu tydligare resultat vid regelbunden användning. Vi hittar inget negativt med denna produkt.
Filorga Nutri Filler Lips 4 ml
Till produkt

2. Isadora Lip Booster Plumping

En riktigt bra produkt hittar vi i Isadora Lip Booster Plumping som ger härligt fylliga läppar med en läcker högglansig finish.

Den här lip plumpern boostar läpparna med fukt och den är enkel att använda med en snedställd applikator. Extra plus i kanten är att det finns gott om olika nyanser att välja mellan.

En återfuktande produkt som ger fylliga läppar med en glansig finish. Vi har inget att anmärka på denna produkt.
Till produkt

3. Xlash Xlips Lip Plumper

För snabba resultat med plutig mun kan vi rekommendera Xlash Xlips Lip Plumper. Inom bara några minuter är läpparna mer fylliga och har fått en fin och naturlig finish.

Den här lip plumpern ger ökad lyster och vi gillar dessutom förpackningen.

Snabb och effektiv produkt som ger en fin plutmun med naturlig finish. Vi hittar inget negativt för denna lip plumper.
Xlash Xlips Lip Plumper
Till produkt

4. OFRA Cosmetics Liquid Lip Plumper

En lyxig produkt hittar vi i OFRA Cosmetics Liquid Lip Plumper som ger fylliga läppar snabbt och effektivt.

Lip plumpern innehåller naturliga ingredienser och det går utmärkt att applicera den flera gånger om dagen.

Naturliga ingredienser och ger effektivt fylliga läppar. Vi hittar inget negativt med denna produkt.  
Till produkt

Så är alla lip plumpers utvalda

För att utse de bästa lip plumpers har vi granskat många av de mest populära produkterna på marknaden. Efter noggranna tester utifrån en rad kriterier av våra produkttestare har vi valt ut produkter med hög kvalitet inom varierande prisklasser.

Testerna för att hitta bästa lip plumper genomfördes utifrån en bedömning av följande kriterier:

  • Effektivitet – Hur effektiv produkten är har varit avgörande i våra tester. Läpparna ska bli fylliga och mycket eller litet kontrollerar vi gentemot vad som utlovas av tillverkaren.
  • Pris – Här har vi tittat på priset i förhållande till vad produkten ger för resultat för att bedöma om det är en prisvärd produkt eller inte. Speciellt med tanke på att vissa lip plumpers kan vara ganska dyra.
  • Extra egenskaper – Bra färger, återfuktning och andra egenskaper kan vara önskvärt på produkten om man vill använda så få produkter som möjligt. Vi har därför även tittat på vilka produkter som erbjuder extra egenskaper.

Köpguide lip plumper

För den som aldrig har testat en lip plumper är det bra att veta att det känns lite som att det pirrar lite i läpparna efter applicering. Det är helt normalt och övergående efter en stund. Vad man ska tänka på inför ett köp ska vi gå igenom här i vår köpguide.

Rätt nyans

Oavsett hur bra en lip plumper är behöver man köpa en produkt med rätt nyans som man faktiskt kommer att använda och som passar ens stil. Så börja med att bestämma vilka färger och nyanser som skulle vara intressanta för att sedan se vilka märken och produkter som erbjuder detta.

Återfuktning

Lip plumpers innehåller ofta vårdande ingredienser som gör läpparna både mjuka och återfuktade. För personer som har riktigt torr hud kan det vara bra att leta upp en produkt som ger extra återfuktning för att slippa använda flera produkter.

Effekt

Beroende på om man vill ha ytterst lite fylligare läppar eller om man vill ha lite större effekt passar olika produkter olika bra. En del av produkterna ger också mer effekt ju mer appliceringar man gör. Det finns dock en begränsning på vad man kan uppnå med en lip plumper. Det går inte att få så fylliga läppar som man får med fillers.

Vanliga frågor och svar om lip plumper

Vad är en lip plumper?

Det är en skönhetsprodukt som gör läpparna fylligare. I jämförelse med fillers blir resultatet mer tillfälligt och blir man inte nöjd med resultatet slutar man bara använda produkten.

Finns det lip plumpers med färg?

Lip plumpers finns både som färgade och ofärgade så det är stora valmöjligheter. Produkten går att använda ensamt i stället för läppstift eller läppglans och man kan även välja en helt neutral färg.

När applicerar man lip plumper?

Det kan appliceras en liten stund innan man vill lägga på ett läppstift eller läppglans så att fylligheten har hunnit uppnås. Ska den användas ensamt kan man applicera den när man vill eller när basmakeupen är klar.

Betyg på testguiden:

4/5 - (229 votes)